Din Oras

Locuitorii din Grigorescu revoltati: "Cartierul incepe sa miroasa ca o groapa de gunoi!"

Colectarea selectivă a deșeurilor pe patru fracții - obligatorie de la 1 iulie la Cluj-Napoca

In ultima perioada au existat numeroase nemultumiri in cartierul Grigorescu privind resturile menajele si mirosul insuportabil provocat de acestea. Ieri, un clujean i-a descris primarulul Emil Boc, pe portalul domnuleprimar.ro, situatia inacceptabila care persista pe strazile din cartierul Grigorescu. Locuitorul este nemultumit ca deseurile menajere sunt imprastiate pe toata lungimea strazile de catre masinile de salubrizare. Din aceasta cauza, cartierul incepe sa miroasa ca o groapa de gunoi.

Problema resturilor menajere, care se scurg din masinile de salubrizare, a mai fost ridicata de clujeni si este intalnita in toate zonele Clujului din cauza ca multe din vehicule sunt vechi.

Buna ziua, doresc sa semnalez faptul ca in cartierul Grigorescu, din orasul Cluj se imprastie deseuri menajere (mai exact fractia lichida a acestora) pe toata lungimea carosabilului parcursa de masinile de salubrizare.
Din aceasta cauza cartierul incepe sa miroasa ca o groapa de gunoi, iar carosabilul arata in consecinta, fiind marcat de dare de substante in stare de descompunere.

Efectele neplacute sunt accentuate si mai mult de vremea caniculara.

Va rog sa luati masuri in baza hotararii 36/1996 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele privind exploatarea si mentinerea in buna stare a drumurilor publice, art. 3, par. 4.

Nu cunosc direct situatia in alte cartiere, insa inteleg de la cunoscuti ca e similara.

Copii se joaca in curtea blocului si sunt expusi pericolului de imbolnavire.

Va rog sa luati masuri pentru ca orasul Cluj sa inceteze sa mai miroasa ca o mare groapa de gunoi” se arata in scrisoarea clujeanului din Grigorescu.Lasă un răspuns

Site creat de