Sport

Luceafărul Cuj 2009 a câştigat Cupa E.ON Kinder 2016

luceafarul cluj
  • Echipele Luceafărul Cuj 2009, Academia Gheorghe Hagi 2007, Academia Gheorghe Hagi 2005 şi ACS Kinder Sîngeorgiu de Mureş 2003 sunt câştigătoarele primei serii a turneului;
  • Până la debutul seriei a doua, ce va avea loc pe 5 septembrie, turneul aduce la finele acestei săptămâni echipele naţionale de fotbal de stradă ale Ungariei şi României, dar şi echipe locale care vor susţine meciuri în centrul municipiului Târgu Mureş;

Cupa E.ON Kinder 2016, una dintre cele mai prestigioase competiţii de fotbal pentru copii din România, a ajuns la finalul primei serii. Juniorii care au plecat acasă cu mult râvnitele trofee şi premii puse în joc au fost felicitaţi de Claudia Griech, director general adjunct E.ON România şi Mircea Bucur, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Mureş în cadrul festivităţii care a avut loc joi, 1 septembrie, la Târgu Mureş.

Dragi copii, mă adresez în primul rând vouă pentru că voi sunteţi vedetele zilei de astăzi. Vă mulţumim pentru momentele frumoase pe care ni le-aţi dăruit, în care ne-am bucurat şi am suferit alături de voi. E.ON susţine excelenţa atât în sport cât şi în educaţie. Le mulţumim antrenorilor şi părinţilor care v-au sprijinit  în drumul spre performanţă,dar şi autorităţilor locale care sunt alături de noi în acest turneu”, a declarat la festivitatea de premiere Claudia Griech, director general adjunct E.ON România.

La rândul său, Mircea Bucur, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Mureş i-a felicitat pe micuţii campioni, le-a mulţumit tuturor celor implicaţi şi a lansat îndemnul de a „ţine aproape” în organizarea următoarelor ediţii ale Cupei E.ON Kinder.

La finalul seriei întâi a turneului la care au participat copii născuţi în 2003, 2005, 2007, 2009, clasamentul Cupei E.ON  Kinder  2016 arată astfel:

 

CATEGORIA 2009

GOLGETER – Vlad Boancă (Luceafărul Cluj)

CEL MAI BUN PORTAR – Alex Pitea(Luceafărul Cluj)

CEL MAI BUN JUCĂTOR AL FINALEI – Sorin Matei (Junior Braşov)

LOCUL 1- Luceafărul Cluj

LOCUL 2- Junior Braşov

LOCUL 3- ASA Târgu Mureş

LOCUL 4- FC Bacău

 

CATEGORIA 2007

GOLGETER – David Asan (Farul Constanţa)

CEL MAI BUN PORTAR – George Florea (FC Bacău)

CEL MAI BUN JUCĂTOR AL FINALEI –Mihai Iliescu (Academia Gheorghe Hagi)

LOCUL 1- Academia Gheorghe Hagi

LOCUL 2- FC Bacău

LOCUL 3- Farul Constanţa

LOCUL 4- Speranţa Târgu Mureş

 

CATEGORIA 2005

GOLGETER – Patrick Pantelei (FC Bacău)

CEL MAI BUN PORTAR –Rareş Hăulică (Comstar Vaslui)

CEL MAI BUN JUCĂTOR AL FINALEI – Luca Banu (Academia Gheorghe Hagi)

LOCUL 1- Academia Gheorghe Hagi

LOCUL 2- Comstar Vaslui

LOCUL 3- Gaz Metan Mediaş

LOCUL 4- Junior Braşov

 

CATEGORIA 2003

GOLGETER – Mario Şimuţ (Viitorul Oradea)

CEL MAI BUN PORTAR – Denis Feier (ACS Kinder)

CEL MAI BUN JUCĂTOR AL FINALEI – Marius Bărăbaş (ACS Kinder)

LOCUL 1- ACS Kinder

LOCUL 2- Viitorul Cluj

LOCUL 3- Farul Constanţa

LOCUL 4- CFR Cluj

Seria a doua a turneului de fotbal debutează pe 5 septembrie pentru categoriile de copii născuţi în 2002, 2004, 2006 şi 2008, finalele urmând să se desfăşoare pe 9 septembrie.

Partenerul principal al competiţiei este E.ON România, turneul fiind organizat de Asociaţia Sportivă A.C.S. Kinder Sângeorgiu de Mureş, cu sprijinul Primăriei Târgu Mureş şi al firmelor SportLife şi Erima.Lasă un răspuns

Site creat de