Din Zona

Lucrări de asfaltare pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii (FOTO)

asfaltare baisoara

Pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii s-au finalizat până în momentul de faţă lucrări de tratament bituminos dublu pe o lungime totală de 6 kilometri.

În prezent, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în această perioadă a anului în zona de munte, temperaturi insuficient de ridicate în vederea executării de lucrări de tratament bituminos dublu, precum şi din dorinţa realizării unor lucrări de întreţinere de calitate, s-a hotărât ca pe restul sectorului de drum să se execute lucrări de aşternere de covor asfaltic, lucrări care au demarat deja şi care vizează un sector în lungime de 4 kilometri.

Reabilitarea în condiţii de maximă calitate şi durabilitate a acestui drum judeţean are o importanţă aparte întrucât în acest fel vom stimula dezvoltarea uneia dintre cele mai importante zone turistice ale judeţului Cluj. Mă bucur să pot anunţa clujenii, iubitori ai muntelui şi ai sporturilor de iarnă, că sezonul rece care se apropie le va oferi ocazia să circule pe drumul spre staţiunea Muntele Băişorii în condiţii infinit mai bune comparativ cu anii precedenţi” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.Lasă un răspuns

Site creat de