Din Zona

Lucrări de asfaltare pe drumul judeţean Someşu Rece – Gura Râşca (FOTO)

somesu rece asfaltare

Profitând de condițiile meteo mai mult decât favorabile derulării acestor categorii de lucrări, Consiliul Județean Cluj continuă programul de investiții care vizează modernizarea şi reabilitarea infrastructurii rutiere a județului.

Astfel, în prezent se derulează lucrări de asfaltare pe drumul județean DJ 107N Someşu Rece – Gura Râșca. Aceste lucrări au loc după ce, în prealabil, au fost realizate casete pentru lărgirea părții carosabile, au fost executate șanțurile și, respectiv, a fost așternut primul strat de asfalt, cel de binder. În acest context, se preconizează ca în zilele următoare să aibă loc așternerea celui de-al doilea strat de asfalt, stratul de uzură.

Lucrările de reabilitare și modernizare a acestui drum județean au fost reluate în cursul lunii martie, scopul acestora reprezentându-l finalizarea investiției demarate anul trecut și care a constat în refacerea platformei de drum şi a stratului rutier pe o lungime de aproximativ 6 kilometri, de la fundaţie până la aşternerea celor două covoare de asfalt. Proiectul în ansamblu vizează un tronson de drum în lungime de peste 7,5 kilometri, mai exact între kilometrul 28+612 şi kilometrul 36+200.

Până la finalizarea proiectului, lucrările vor continua în acelaşi ritm şi mod pentru asigurarea frontului de lucru, respectiv prin realizarea de casete pentru lărgirea părţii carosabile şi aşternerea celor două straturi de covor asfaltic.Lasă un răspuns

Site creat de