Din Oras, Important

Lucrări de reabilitare finalizate la Secția Neurologie II din cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj (FOTO)

Lucrări de reabilitare finalizate la Secția Neurologie II din cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj

Au fost finalizate lucrările de reabilitare de la etajul I al Secţiei Neurologie II din cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Prima etapă a procesului de modernizare, constând în reabilitarea și modernizarea etajului I, a fost încheiată.

Lucrările continuă cu renovarea și modernizarea parterului clădirii. De asemenea, după finalizarea parterului, vor demara lucrări de reabilitare a parterului Secției Clinice Neurologie I.

Valoarea totală a investiției (parter + etaj) se ridică la aproape 2.300.000 lei și presupune amenajarea saloanelor, a grupurilor sanitare și a holurilor, înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare, implementarea sistemului de apelare medicală, înlocuirea instalațiilor termice și electrice și extinderea instalației de oxigen medicinal.

Pe lângă lucrările de modernizare, în acest an, în secție au fost înlocuite toate paturile, saltelele și noptierele.

„Suntem bucuroși să împărtășim cu voi condițiile hoteliere din Secția Clinică Neurologie II, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a etajului I.

Cu aproape 2000 de pacienți anual, Secția Clinică Neurologie II oferă asistență medicală pentru o paletă largă de afecțiuni neurologice. Confortul și siguranța pacientului sunt prioritare pentru noi, tocmai de aceea renovarea secției reprezintă un progres semnificativ și, implicit, creșterea calității actului medical”.

Lucrările au fost începute în septembrie 2020, cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, care a alocat 1.000.000 lei pentru acest proiect.

Restul cheltuielilor vor fi suportate din veniturile proprii ale spitalului.

modernizare sectie neurologie 2 cluj

neurologie 2 clujLasă un răspuns

Site creat de