IT

Lucrul în echipa în Office 365 este simplificat graţie opţiunii Microsoft Teams

Microsoft Teams

Administratorii companiilor care deja au optat pentru un pachet Microsoft Office 365 pentru a gestiona mai usor si mai rapid datele, dar si pentru a beneficia de securitate maxima, au posibilitatea de a-i face un upgrade la serviciile de care deja beneficiaza. Optiunea Microsoft Teams, oferita de Smart Business Solutions, le ofera utilizatorilor o apelare de business la nivel global, combinand sistemul de telefonie cu rutare directa si cu plan de apelare.

Microsoft Teams ofera utilizatorilor oportunitatea de a comunica mai eficient, de a coordona echipa cu chatul de grup, cu apelarea si conferintele web, dar si de a colabora la fisiere prin aplicatiile Office 365 incorporate.

Avantajele Microsoft Teams

Comunicarea intre colegi in cadrul unei companii este foarte importanta. Indiferent daca este vorba despre o companie cu cativa angajati sau cu cateva sute de angajati, comunicarea este la fel de importanta, pentru binele companiei.

In general, colegii comunica intre ei prin chat, prin videoconferinte, stabilesc intalniri online cu clientii si cu partenerii, insa acum solutia Microsoft Teams le ofera posibilitatea de a face mai mult de atat. Acestia pot colabora in timp real, pot dezvolta mult mai rapid proiectele prin partajarea fisierelor si se pot pune de acord asupra anumitor aspecte sau pot dezbate lucrurile asupra carora nu ajung usor si imediat la un numitor comun.

Microsoft Teams este o optiune ideala pentru a stabili intalniri online, pentru a gazdui conferinte web, audio si video cu persoane din interiorul sau din exteriorul organizatiei, de pe urma carora clientii pot beneficia de asistenta pentru planificare, pentru luare de notite, pentru incarcarea fisierelor, pentru partajarea desktopului si pentru mesageria de chat.

Mai mult decat atat, Microsoft Teams ofera utilizatorilor posibilitatea de a gazdui intalniri cu personalul, de a gazdui webinarii, de a face prezentari cu pana la 10.000 de participanti interni sau externi ai companiei.

Pachetul de servicii include si o apelare business la nivel global, combinand sistemul de telefonie cu rutarea directa sau cu planul de apelare. Rutarea directa permite companiei sa aleaga persoana care va furniza linii de voce la Office 365 si, datorita acoperirii globale, clientii pot selecta furnizori pe baza locului unde sunt necesare serviciile de telefonie.

Gratie acestui sistem, utilizatorii vor reusi sa simplifice administrarea activitatii echipei care lucreaza pe teren prin mutarea ei in mediul online, vor imbunati relatia dintre echipe si manageri, printr-o comunicare eficienta si interactiva, si vor oferi angajatilor toate resursele necesare si continutul de instruire de care au nevoie.

In concluzie, produsul Microsoft Teams permite utilizatorilor sa isi particularizeze spatiul de lucru, sa isi pastreze echipa in siguranta si sa realizeze mult mai multe impreuna cu echipa, gratie oportunitatilor de intalniri si de chat online.

In concluzie, avantajele obtinute de clientii Microsoft Teams sun multiple si pun accent pe comunicarea client – furnizor de servicii, precum si pe cea intre colegii de serviciu. Apelurile sunt clare, fiabile si la un pret foarte avantajos!Site creat de