Timp liber

Lumea construcțiilor din LEGO își redeschide porțile pentru clujeni

expozitie lego la cluj

Muzeul Etnografic al Transilvaniei vă invită la Expoziția de iarnă „Brickenburg”, organizată în perioada 19-21 ianuarie la sediul central al instituției, de pe strada Memorandumului nr. 21.

Începând cu data de 19 ianuarie, lumea construcțiilor din cărămizi LEGO® își redeschide porțile pentru publicul vizitator, pentru trei zile, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, cu ocazia celei de a VII-a ediții a Expoziției de iarnă Brickenburg de la Cluj-Napoca.

Lucrări care au fost admirate la expoziții internaționale de prestigiu și lucrări în premieră, realizate de membrii Asociației Brickenburg, vor fi prezentate în cadrul evenimentului.

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la prezentarea în cinematografe a filmului Jurassic Park, o lucrare de mari dimensiuni având ca temă lumea pierdută a dinozaurilor va fi prezentată în premieră absolută.

Vizitatorii mai mici sau mai mari vor putea participa la atelierele de construcție și vor putea testa funcționarea diverselor mecanisme realizate exclusiv din elemente LEGO®.

Manifestare tradiţională de iarnă a fanilor LEGO®, Expoziţia de iarnă Brickenburg este un șantier de testare a elementelor care vor fi prezentate în cadrul evenimentelor majore ale anului 2018.

Locație și program de vizitare:

  • Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21, orele 10.00 –18.00, în perioada 19-21 ianuarie 2018.


Lasă un răspuns

Site creat de