Timp liber, Important

Luni începe Jazz in the Park – 7 zile de concerte și numeroase activități

jazz in the park 2016

Organizatorii Jazz in the Park încep pregătirile pentru festivalul care începe luni la Cluj și care se va desfășura pe tot parcursul săptămânii viitoare. Lucrările de amenajare a spațiului de festival vor avea loc luni și marți pe malul Someșului, în zona plajei Grigorescu, iar în Parcul Central se va lucra de luni și până joi la aranjarea scenelor și a spațiilor.

Festivalul va începe luni în curtea Muzeului de Artă, va continua apoi pe malul Someșului, iar în weekendul 1-3 iulie clujenii vor fi așteptați în Parcul Central.

Festivalul a devenit tot mai mare în fiecare an și este firesc ca procesul de amenajare să fie și el tot mai complex. Promitem să avem grijă de parc la fel ca la prima ediție. Vom începe munca de luni, atât pe mal cât și în parc, iar în weekend parcul va arăta splendid și îi vom aștepta pe clujeni și nu numai să vină să se bucure de festival. Până vineri vă recomandăm să veniți în curtea Muzeului de Artă luni seară și pe malul Someșului de marți și până joi să vedeți și acolo ce am pregătit„, spune directorul festivalului Jazz in the Park, Alin Vaida.

Jazz in the Park: o seară în curtea muzeului, 3 zile pe mal și 3 zile în parc

Festivalul Jazz in the Park începe luni, 27 iunie, cu evenimentul de deschidere, concertul Teodora Enache și Benny Rietveld Quintet. Acesta este singurul concert pe bază de bilet din cadrul festivalului, bilete se găsesc în rețeaua BiletMaster.ro, iar cei care cumpără bilete până joi, 23 iunie inclusiv, au parte de prețul de presale:

https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47003557/Teodora-Enache-&-Benny-Rietveld-Quintet

Malul Someșului, loc de relaxare și descoperire

De marți și până joi publicul e așteptat după-amiaza și seara să descopere trupe de jazz și să se relaxeze pe malul Someșului, în zona plajei Grigorescu. În cele trei zile va avea loc concursul Jazz in the Park, la care participă trupe de jazz din țară și străinătate. Concertele și activitățile pe malul Someșului vor avea loc marți, miercuri și joi între orele 16:00-22:00.

De pe mal, ne mutăm în Parcul Central

Relaxarea, muzica bună și activitățile se mută vineri, sâmbătă și duminică în Parcul Central. Aici vor concerta trupe și artiști din țară și străinătate printre care Hindi Zahra, AaRON, Kovacs, Neil Cowley Trio, Naked, Bogdan Vaida, Ours Samplus, Blazzaj, Platonic Band. În Parcul Central vor fi amplasate 3 scene: una principală, una secundară și Classic Stage, scena dedicată muzicii clasice. Vineri concertele în vor începe la ora 18 în Parcul Central, iar în weekend de la ora 12:00.

În fiecare noapte, după ce se termină concertele de pe malul Someșului și din parc, publicul e invitat la jam session în Colin’s Gastro Bar.

Pe lângă concerte, la Jazz in the Park vor avea loc diverse alte evenimente și activități: proiecții de filme, jocuri pentru copii, tiroliană, escaladă, minigolf, lansări de carte, expoziții de pictură și sculptură, workshopuri, prezentări de modă și multe altele.Jazz in the Park este un proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei, Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Ministerul Afacerilor Externe, departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni. Proiectul susţine candidatura oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Parteneri principali: BCR, Staropramen. Parteneri: Alexandrion Group Romania, Sensiblu, Vodafone, E.ON Business Services, Daisler Print House, Colin`s Gastro Pub. Susținători: Hola Media, Compexit, Bosch, Ambasada SUA în România,  British Council, Centrul Cultural German din Cluj, Ambasada Olandei.

 Lasă un răspuns

Site creat de