Social & Cultura, Important

Luxury Furniture LSC – mobilier la comandă la cele mai înalte standarde

Luxury Furniture LSC

Mobilatul unei locuinţe, indiferent că e o casă sau un apartament, reprezintă una din cele mai importante etape atunci când vine vorba de mutat sau renovat.

Iar asta, doarece mobilierul dintr-o încăpere poate face că domiciliul tău să fie pe placul tuturor şi să transforme o simplă cameră în locul tău preferat.

Bineînţeles, alegerea mobilei nu este un lucru deloc simplu. În cazul în care nu avem idei, cel mai bine este să apelăm la specialişti care să ne înţeleagă nevoile şi să ne ofere exact ce ne dorim.

Cu o experienţă de peste 10 ani, Luxury Furniture LSC ne scapă de astfel de probleme.

Specialiştii firmei din Cluj – Napoca  sunt preocupaţi în permanenţă atât de confortul şi durabilitatea produsului cât şi de aspectul lui.

Aceştia înţeleg cu uşurinţă nevoile fiecăruia, iar ca un prim-pas în proiectarea şi realizarea mobilierului pe care îl doriţi, aceştia vor construi un model 3D al proiectului, tocmai pentru a putea vedea dacă acesta este pe placul dumneavoastră.

Firma, formată din o echipă de ingineri, designeri şi tâmplari specializaţi în industria prelucrării lemnului şi a producţiei de mobilier personalizat vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu cele mai potrivite soluţii, cu o mare varietate de materiale de calitate, în diverse culori şi texturi.

Mai mult, Luxury Furniture LSC oferă transport şi montaj gratuit. Astfel, aţi scăpat de toate grijile şi vă puteţi bucura de mobilierul nou ales.

Suntem preocupaţi în permanenţă atât de confortul şi durabilitatea produsului, cât şi de aspectul său atractiv care să vă ofere bucurie pentru o perioadă lungă de timp.

Atenţia acordată detaliilor şi selecţia riguroasă a materialelor utilizate, atât din punct de vedere calitativ cât şi estetic, reprezintă garanţia calităţii produselor noastre.

Designul produselor noastre precum şi calitatea execuţiei mobilierului, reprezintă o preocupare constantă.„, au declarat aceştia pentru cluju.ro.

De asemenea, firma din Cluj – Napoca realizează mobilier la comandă şi pentru industria HoReCA şi clădiri de birouri.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre serviciile pe care Luxury Furniture LSC le oferă poţi verifica site-ul www.luxuryfurniturelsc.ro sau pagina lor de Facebook.

Îi puteţi găsi în Cluj-Napoca, strada Cipariu nr. 15 şi în Dej, strada Vâlcele nr. 36 A.

Sau îi puteţi solicita telefonic la numărul de telefon 0773986773 sau prin email la adresa “office@luxuryfurniturelsc.ro”, iar aceştia se vor deplasa la locuinţa dumneavoastră pentru luarea măsurătorilor şi propunerea mobilierului adecvat stilului imobilului.Lasă un răspuns

Site creat de