Din Zona

Luxury Studio propune job in videochat – cat este de rentabil

Dupa ani de activitate, domeniul de videochat nu mai este o surpriza pentru nimeni.

Acesta si-a castigat un loc pe piata locurilor de munca din tara dupa ani si ani, oferind la ora actuala si un cadru legal de desfasurare a activitatii. Ramane poate o bruma a intrebarilor ce poate le are fiecare despre adevarata motivatie de a alege un astfel de job. Raspunsul pare sa fie unul complex, dar in principal tine de salariile care i-ar face pe multi invidiosi.

Luxury Studio, cunoscut mai ales in zona capitalei unde de altfel este si amplasat, ofera prin tipul de oferta de job un exemplu despre ce inseamna avantajele de colaborare cu un astfel de studio. Cu maxima transparenta si sinceritate isi prezinta oferta si in cadrul paginii oficiale, luxurystudio.ro.

Program flexibil

Pentru cele care se simt constranse de un program fix si de rigiditatea unor angajatori care nu permit devieri de la orarul impus, programul din cadrul studio-ului Luxury iti permite flexibilitate. Exista posibilitatea de a opta pentru tura dorita, in functie de alte activitati de zi cu zi. Modelele sunt insa sfatuite sa aiba in vedere tura de noapte intrucat este si cea mai avantajoasa din punct de vedere al traficului si al activitatii pe platformele de profil.

Bonusuri avantajoase

In cadrul unui studio videochat in Bucuresti precum este Luxury, promisiunile despre bonusuri se adeveresc. In mod special la Luxury este vorba de diverse tipuri de bonusuri ce se ofera de-a lungul timpului, nu doar la inceput de colaborare. Poate fi vorba chiar si de un bonus de fildelizare. Astfel, orice model este incurajat sa continue activitatea cu tinta catre top, sa isi sporeasca sansele de a obtine venituri tot mai mari, in egala masura cu dorinta de a obtine succes in cariera.

Sprijin din partea echipei

Domeniul este unul promitator desigur. Dar pentru ca inca se cladeste aceasta industrie, este cert ca modelele, mai ales cele incepatoare nu au cum sa detina experienta in domeniu. Totusi, acest lucru nu este o problema, cum nu este nici teama de a nu detine prea multe cunostinte in ceea ce priveste limba engleza. Asta pentru ca cei de la Luxury detin o echipa competenta si complexa de experti, de traineri, ce le ajuta pe fete sa evolueze.

Intr-o astfel de echipa se inscrie contabilul, juristul, fotograful profesionist, makeup artist, specialist IT de asemenea si trainerii certificati ce au ca punct de interes conversatiile fetelor cu membrii.

Flexibilitate si mai ales siguranta

Oricine este interesat de stabilitate la locul de munca. Iata ca si in acest domeniu se poate vorbi de astfel de concepte. Orice model poate incepe cand este pregatita, poate sa renunte cand doreste. Stie de la bun inceput ce implica munca sa, avand posibilitate de a activa pe profil adult sau non adult.

In plus, Luxury ofera flexibilitate a modului de plata a castigurilor obtinute, putand oferi chiar si plata la zi. Investesc in fete, investesc in studio si toate eforturile sunt rasplatite prin premii consistente, cum sunt si cele deja parte din palmaresul lor.Lasă un răspuns

Site creat de