Social & Cultura, Important

Mădălina Ghenea vine la TIFF. Proiecție specială a filmului „Youth”, în prezența ei

Youth Madalina Ghenea

 

Actrița și top modelul Mădălina Ghenea este unul dintre invitații speciali ai Festivalului Internațional de Film Transilvania. Comparată de presa italiană cu Sophia Loren, Mădălina Ghenea o va întâlni pe celebra actriță italiană în cadrul Galei de închidere TIFF, pe 4 iunie, la Teatrul Național din Cluj, unde îi va înmâna Premiul pentru întreaga carieră. Vedeta va lua parte și la o proiecție specială a filmului Tinerețe / La giovinezza / Youth, de Paolo Sorrentino, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 14.00, la Casa de Cultură a Studenților. În film, Mădălina Ghenea joacă alături de Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz și Jane Fonda. Biletele pot fi cumpărate în avans de pe www.biletmaster.ro.

Încă de la primele sale apariții pe marele ecran, presa italiană scria despre frumoasa actriţă şi top model din România că are „farmecul mediteraneean al Sophiei Loren”. La fel ca marea actriță italiană, Mădălina și-a început cariera de fotomodel la vârsta de 15 ani. A apărut apoi în reclamele unor branduri faimoase, iar la scurt timp a primit oferte de roluri în producții internaționale. În 2011, a debutat ca actriță în comedia italiană I Soliti Idioti (r. Enrico Lando), a jucat în producții de succes precum Dom Hemingway (2013), alături de Jude Law, Youth (2015), alături de Michael Caine și Harvey Keitel, sau Zoolander 2 (2016), unde i-a avut colegi de filmări pe Ben Stiller şi Owen Wilson.

Mădălina Ghenea, care joacă rolul lui Miss Univers, a făcut senzație anul trecut pe covorul roșu la Cannes, unde Youth/ La Giovinezza a concurat pentru Palme d’Or. Este al doilea film în care regizorul italian multi-premiat pentru Il Divo și La grande bellezza lucrează cu actori de limbă engleză, după This Must Be the Place, cu Sean Penn. Filmul are în distribuție nume ca Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Jane Fonda și Paul Dano. Youth a câștigat trofeele pentru Cel mai bun film european, Cel mai bun regizor și Cel mai bun actor (Michael Caine) la Premiile Academiei Europene de Film și a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun cântec original.

Michael Caine joacă rolul unui dirijor retras din activitate care meditează asupra dificultăţilor vârstei a treia, în timp ce petrece o vacanţă într-o staţiune de lux din Elveţia, alături de un bun prieten al său, interpretat de Harvey Keitel.

Biletele pot fi cumpărate de pe www.biletmaster.ro.
***
Festivalul Internațional de Film Transilvania (27 mai – 5 iunie 2016) este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația pentru Festivalul de Film Transilvania.
Cu sprijinul: Ministerului Culturii, Centrului Național al Cinematografiei, Primăriei şi Consiliului Local Cluj, Institutului Cultural Român, Consiliului Judeţean Cluj, Programului Europa Creativă – MEDIA al Uniunii Europene1 Comment

  1. Invitatie speciala pentru o mare actrita. S-a plimbat timp de cateva minute fara haine in Youth. Va rog sa-i dati un Oscar.

Lasă un răspuns

Site creat de