Din Zona

Magazinul naturist VitaMix îți oferă produse 100% naturale

Magazinul naturist VitaMix îți oferă produse 100% naturale

Din dorința de a fi mai aproape de clienții săi, de a le oferi ajutorul necesar în procesul de a aduce un stil de viață sănătos,

VitaMix a deschis 3 magazine naturiste în Cluj. Unul dintre acestea se află în centrul orașului, unul se află în incinta supermarket-ului Kaufland Mănăștur, iar ultimul, dar nu cel din urmă în zona Mărăști.

Noile magazine naturiste VitaMix din Cluj își așteaptă clienții cu sute de oferte 1+1 gratis, cu reduceri de până la 50% la produse sezoniere și cu prețuri accesibile pentru produse 100% naturale.

Cu ajutorul specialiștilor VitaMix clienții au posibilitatea să aleagă din mii de produse ecologice, având la bază ingrediente 100% naturale, fără zaharuri, conservanți, aditivi și chimicale adăugate.

În cele 33 de magazine naturiste VitaMix răspândite în toată țara se regăsește o gamă variată de produse ecologice de înaltă caltitate.

Printre cele 6000 de produse aflate în magazin se enumără:

  • produsele de îngrijire personală bazată pe rețete siberiene, gama Bunica Agafia;
  • alimente bio, fără gluten, fără zaharuri și ingrediente modificate genetic – de la springmarket;
  • vitamine și suplimente alimentare naturale de la Adams supplements;
  • remedii naturale, tratamente din plante;
  • ceaiuri medicinale;
  • dulcuri și gustări sănătoase fără zahăr;
  • detergenți ecologici și biodegradabili.

Cu toate acestea, există varianta online: site-ul magazinului VitaMix, care este unul dinamic, cu o gamă variată de produse, la îndemână tuturor. Se poate folosi în toată țara, iar livrările sunt rapide! Prețurile sunt foarte accesibile oricui, iar produsele sunt de calitate înaltă. Pe site-ul VitaMix se regăsesc la un loc toate produsele în materie de sănătate.Lasă un răspuns

Site creat de