Din Zona

Mai multe cupluri din comuna Mica au fost premiate cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsătorie

Mai multe cupluri din comuna Mica au fost premiate cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsătorie

22 de cupluri din comuna Mica au fost premiate în fața a peste 200 de invitați și oameni ai locului, cu ocazia împlinirii a 25, respectiv 50 de ani de căsătorie.

Astăzi am trăit momente deosebit de frumoase la Căminul Cultural din localitatea Mica unde 22 de cupluri din comuna noastră au fost premiate în fața a peste 200 de invitați și oameni ai locului, cu ocazia împlinirii a 25, respectiv 50 de ani de căsătorie.

Am avut onoare de a-l avea în mijlocul nostru pe Î.P.S. Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, care a fost prezent pentru prima oară la un eveniment organizat de Primăria Comunei Mica.

Au fost momente cu o încărcătură emoțională aparte, în această zi în care i-am sărbătorit pe bunicii sau părinții noștri, dorind să le arătăm importanța lor în viața și comunitatea noastră.

Aveți tot respectul și prețuirea mea. Sunteți exemple și repere pentru noi, generația mai tânără, deoarece pe parcursul atâtor ani ati dat dovadă de înțelepciune, înțelegere, respect, răbdare și nu în ultimul rând iubire. Dumnezu să va dea multă, multă sănătate și mulți ani frumoși împreună.” a transmis primarul Tiberiu Zelencz.Lasă un răspuns

Site creat de