Timp liber, Important

Mai sunt 100 de bilete la preț promoțional pentru cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume: KINGS ON ICE la Cluj-Napoca

kings on ice
  • Biletele se găsesc online pe eventim.ro și pe site-ul oficial de promovare a evenimentului, funticket.ro;
  • Reprezentația va avea loc pe 9 decembrie în Sala Polivalentă din Cluj Napoca cu începere de la ora 20.00;
  • Invitații speciali ai galei de la Cluj sunt renumiții campioni ai patinajului: Adelina Sotnikova, Stephane Lambiel și Brian Joubert.

 Pe 9 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj, publicul va avea ocazia să asiste la unul dintre cele mai emoționante și intense spectacole din România, oferit de un grup de patinatori de elită reuniți sub un singur nume: Kings on Ice.

Spectatorii mai au încă câteva zile la dispoziție să achiziționeze bilete cu reducere de 20% de pe funticket.ro și din magazinele partenere.

Multiplul campion mondial Evgeni Plushenko care a fost îndelung aplaudat de public anul trecut la Cluj, va fi însoțit de alți celebri patinatori internaționali, pe care spectatorii clujeni nu i-au văzut încă performând.

Printre aceștia îi amintim pe Brian Joubert, marele absent de anul trecut, pe Stephane Lambiel pentru care organizatorii au primit multe solicitări din partea publicului și pe Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia.

Noutatea pe care o aduce show-ul din această iarnă este participarea orchestrei Vienna Strauss, care va asigura coloana sonoră a evenimentului, alături de Edvin Marton. Sub

corzile celebrului său Stradivarius, laureatul premiului ‘Emmy’, Edvin Marton va oferi publicului și interpretări live ale melodiilor de pe noul său album “Rock Symphony”.

În 2015,  aproximativ 7500 de persoane au fost prezente la reprezentația Kings on Ice de la Sala Polivalentă din Cluj. Sperăm ca istoria să se repete și anul acesta, când noi patinatori vor veni pentru prima dată în România, alături de Vienna Strauss Orchesta și Edvin Marton. Vă promitem un spectacol memorabil, cadoul perfect de Crăciun pentru toți cei pasionați de patinaj și show-uri de calitate”, a declarat Cristian Petică, Director Executiv Quantum Media și producătorul Kings on Ice.

“Kings On Ice” este considerat cel mai renumit și îndrăgit eveniment de gen din lume.

După epuizarea primelor 1000 de bilete (pentru care se va face o reducere de -20%), prețurile variază între 110 și 495 lei, astfel: VIP Loja + Catering – 495 RON; VIP + Catering – 455 RON; VIP ICE – 425 RON; Categoria I – 325 RON; Categoria II – 225 RON; Categoria III – 165 RON; Categoria IV – 110 RON.

Biletele s-au pus în vânzare și se găsesc la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, rețeaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas, sau online pe eventim.ro și pe site-ul oficial de promovare a evenimentului, funticket.ro.


Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.Lasă un răspuns

Site creat de