Timp liber

Mâine începe festivalul Delahoya. Sigma, Wilkinson, Dub Pistols, Foreign Beggars vor concerta la Cluj

delahoya

Mâine începe ediția cu numărul 21 a celui mai vechi festival de muzică electronică din România – Delahoya. Sigma, Wilkinson, Dub Pistols, Foreign Beggars, Mollie Collins, Jon Kennedy și mulți alții se vor asigura că weekend-ul acesta va fi unul de neuitat.

Pe lângă artiștii deja consacrați, ediția cu numărul 21 a celui mai vechi festival de muzică electronică din România încurajează formațiile aflate la început să urce pe scene.

În primul rând, festivalul aduce anul acesta un număr dublu de scene. De la două scene, am trecut la patru scene și, pentru prima dată, avem o scenă dedicată muzicii live, la care intrarea va fi gratuită. Delahoya 2017 aduce artiști de top la nivel mondial, cum sunt Wilkinson și Sigma, legende ale muzicii electronice cum sunt Dub Pistols și Marco Bailey, aduce artiști noi pe care îi încurajăm să performeze în fața unui public de o asemenea anvergură și bineînțeles alte surprize pe care o să vă lăsăm să le descoperiți la fața locului”, declară Horațiu Dumitraș, inițiatorul Delahoya.

Delahoya se va desfășura pe două planuri: pe timpul zilei, la Live Area, accesul va fi gratuit pentru orice participant, iar după ora 23.00, distracția se va muta indoor, la Main Stage, The Other Stage și /FORM SPACE, unde se vor desfășura adevărate spectacole de lumini, lasere și show-uri ce promit să nu fie prea curând uitate.

Live Area, situată pe platoul dintre Sala Polivalentă și Cluj Arena, e zona în care vor fi amenajate foodcourt-ul și colțul de relaxare și care va avea activitate de dimineața până la ora 23.00. Pe scena de aici vor urca câteva dintre cele mai cunoscute formații autohtone: Robin and the Backstabbers, E.M.I.L., Urma, Moonlight Breakfast, Domino, Yelllow.

După ora 23.00, în ambele zile de festival, se va da startul show-urilor la scenele indoor: Main Stage, The Other Stage (ambele situate în Sala Polivalentă) și /FORM SPACE (la parterul Cluj Arena).

La Main Stage și The Other Stage vor avea loc spectacolele celor de la Sigma, Wilkinson, Mollie Collins, The Shiver Show, Detour, Joachim Pastor, N’TO, Worakls, DJ Snow & MC Agent, Marco Bailey, Layton Giordani și Horace Dan D.

/FORM SPACE devine, pe perioada Delahoya, scena care va îngloba toate elementele festivalului: muzica house, djs, dar și live performances. Aici vor urca pe scenă, printre alții, Dub Pistols, Jon Kennedy, Foreign Beggars, CTC, BOg și Grimus.Lasă un răspuns

Site creat de