Timp liber, Important

Mâine începe LollyBoom – cel mai mare festival dedicat întregii familii

LollyBoom

Mai este doar o zi până când se dă startul celui mai mare festival dedicat întregii familii. Începând de mâine, 1 iunie și până în data de 5 iunie sunteți așteptați în Parcul Central din Cluj Napoca pentru a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni  la Festivalul LollyBoom.

Cei mici vor putea lua parte la diferite ateliere și workshop-uri din domeniul tehnologic-organizate KMAX, medical-organizate Farmaciile DONA şi Q Smile, Poliţia, ISU și Crucea Roșie vor fi şi ele preyente cu activări, nici yona sportivă nu va fi lăsată deoparte, Exploratoriu – Muzeul Copiilor ne promite best lollz time.  De asemenea vor putea vedea și personajele de poveste  de la Fantasmagia, magicieni, mimi, teatru de păpuşi, etc. Yellowstore se va asigura că cele mai frumoase momente vor fi importalizate cu aparatele lor foto.

Toți cei care doresc se vor putea retrage într-un loc cu hamace, langă care va fi instalat bibliobus-ul de la Biblioteca  Județeană „Octavian Goga” de unde doritorii vor putea împrumuta o carte pentru a o citi în parc.
Chiar dacă vi se face foame, nu veți fi nevoiți să vă retrageți din parc, organizatorii s-au gândit la o modalitate prin care să vă fie cât mai comod să aveți acces și la mâncare sau băuturi hidratante. Atelierul de Pizza chiar a pregătit o rețetă specială pentru evenimnet: Pizza LollyBoom. Almdudler vine cu băuturile sale răcorase din plante din munții Austriei.

Seara sunteți sfătuiți să vă deconectați de la orice v-ar putea strica starea de spirit și să rămâneți în parc pentru a viziona cu toată familia filme de la TIFF, cele două festivaluri având o colaborare.

Numărătoarea inversă a început deja de ceva timp, iar personajele magice, de basm și poveste abia așteaptă să luați parte la Festivalul LollyBoom.

Părinții încă își mai pot înscrie copii online la atelierele dorite, ca să fie siguri că au locuri la cele pe care micuții le doresc.

Organizatori: Fantasmagia, Pikaso Events cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj Napoca Sustinem Cluj Napoca, sustinem Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii

Parteneri:  KMAX, Almdudler, Toyota, Orange, Clinica Q Smile, Farmaciile Dona, Polaris Medical, Atelierul de Pizza, La Mesteceni, Golfee, HipDog, Voyageur,  Relax Kids, BestKids, Koobic Fitness, Webbits, Daisler Print House, Beard Brothers, Class Fiscal Consulting, What the Fun, Magic People

Parteneri media: Radio Cluj, NapocaFM, Radio Impuls, InfoTrafic, ClujLife, CalendarulMagic, Clopotel.ro, copilul.ro, Web for Cluj, Un parinte mai bun, I Like Cluj, Cluj24h, OrasulCluj, Cluj.com, EClujeanul, TurdaNews, ClujMedia, cluju.ro, Magazin Salajean, Floresti24, spi.oana, groparul, ioanachisiu, InOras.ro, Roportal.ro, UBB Radio, BunaDimineata.ro, cuibus.ro, Copii si ParintiLasă un răspuns

Site creat de