Important, Social & Cultura

Mamele din Cluj protestează acum în Piaţa Unirii: „Suntem aici pentru că cineva trebuie să rămână mereu în piață, iar noi suntem tura de dimineață.” (FOTO)

Câteva zeci de mame au ieşit la protest, în această dimineaţă, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Acestea îşi arata, la rândul lor, nemulţumirea faţă de adoptarea Ordonanţei de urgenţă pentru modificarea codurilor penale şi de procedura penală.

Clujencele, cu bebeluşii în braţe sau în cărucioare, au declarat că ele reprezintă tura de dimineaţă şi că au venit în Piaţa Unirii să îşi facă datorită de cetăţeni ai României.

Dat fiind faptul că noi după-masa, seara, la protestele de seară nu putem să ieșim atât de ușor pentru că bebelușii sunt mici și sunt deranjați, am zis să ieșim de dimineață, cu copiii. Nu-i atât de multă gălăgie și ne facem și noi datoria de cetățeni ai țării” a declarat una din mamele prezente în Piaţa Unirii.


Un nou protest a fost anunţat în această seară, de la ora 19, în Cluj-Napoca. Dacă ieri au fost în strada peste 30.000 de clujeni, în cursul acestei seri sunt aşteptaţi şi mai mulţi protestatari în Piaţa Unirii.


Citeşte şi: Peste 30.000 de oameni au ieşit în stradă la Cluj-Napoca – FOTO/VIDEO


photo credit: Roxana Badea
2 Comments

  1. In toata aceasta agitatie, astazi mi-am dat seama de un lucru: guvernul asta de fapt ne-a facut, indirect, un mare bine, noua, tuturor romanilor. A fost nevoie de zilele astea de iesit in strada, de interactiunea dintre noi, cei care altfel treceam grabiti unii pe langa altii in conditii obisnuite, ca sa ne dam seama ca de fapt suntem toti in aceeasi oala si ca trebuie sa ne ajutam intre noi. Guvernul asta a reusit sa ne uneasca pe noi romanii, va dati seama?? Pe zi ce trece, veti vedea si veti simti asta – suntem ceea ce trebuia sa fim si n-am aratat pana acum – SUNTEM O NATIE! Sus inima, ROMANIA !!

Lasă un răspuns

Site creat de