Timp liber, Important

Mâncăruri delicioase și concerte energizante în cea de-a doua zi la Street Food Festival (FOTO)

street food festival

Cea de a doua zi de Street Food Festival a întrecut așteptările celor peste 11.000 de participanți prezenți în festival vineri seara, și au adus pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca peste 200 de rețete delicioase și peste 30 de activități. Prima ediție de Street Food Festival a reușit să surprindă gurmanzii cu un eveniment culinar de excepție.

Ziua de 8 Iulie a debutat cu o sesiune Meet&Greet cu Chef Foa care a prezentat festivalierilor ce înseamnă cu adevărat street-food și s-a declarat extrem de încântat de publicul Street Food Festival. Festival Stage-ul a fost animat de o serie de artiști internaționali precum: Alex HG & Vamanu, Balcony Players, Zombori, Koszika&The HotShots și Blue Nipple Boy, iar la Culinary Outdoor Cinema cei prezenți s-au bucurat de două proiecții cu temă culinară: The Sacred Flavors of Sicily și Burnt.

Bucătarii celor peste 50 de standuri prezente în festival au lucrat la foc continuu și au pregătit rețete diverse de la sandwich-uri la pastramă, legume la wok, gogoși, înghețată, cafea și produse vegane. Culorile și aromele din festival au reușit să atragă un număr impresionant de festivalieri care au luat cu asalt toate food truck-urile și standurile instalate pe Aleea Stadionului.

Iată că am reușit să aducem la Cluj-Napoca primul festival de street-food din România. Suntem abia la jumătatea festivalului și suntem extrem de recunoscători publicului gurmand care ne-a făcut o surpriză extrem de plăcută și a venit în număr atât de mare la festival. Știam că românii sunt gurmazi, însă văzându-i cum poftesc la produsele de pe Food Road ne-am convins că toată munca noastră a meritat. Mulțumim așadar pe această cale tuturor celor implicați, echipei de voluntari, sponsorilor, partenerilor și nu în ultimul rând autorităților locale care ne-au oferit tot sprijinul necesar pentru a crea la Cluj-Napoca Street Food Festival” a declarat Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Cei care iubesc mâncarea și domeniul culinar sunt invitați să vină pe Aleea Stadionului și să se bucure până pe 10 Iulie de Street Food Festival. Mai multe detalii și programul complet sunt disponibile pe: www.streetfoodfestival.ro.

Mai multe imagini de la Street Food Festival @ Cluj-Napoca găsiţi aici.


Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not împreună cu Asociația Management ++.


Citeşte şi: Street Food Festival la Cluj-Napoca – Cum a fost în prima zi (FOTO)

Începe Street Food Festival – Primul festival culinar în stradă din România are loc la Cluj-NapocaLasă un răspuns

Site creat de