Timp liber, Important

Mândria de a fi român, celebrată la Cluj printr-o colecție de excepție

expozitie mandru sa fiu roman
  • Volumul cu numărul patru va fi lansat în 1 octombrie la Cluj-Napoca
  • Coperta îl înfățișează pe Constantin Brâncuși și poartă semnătura pictorului Costin Craioveanu

  Colecția „Proud To Be Romanian”, care celebrează valorile autentice ale României, lansează cel de-al patrulea volum la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, la Cluj-Napoca. Proiectul, demarat în 2014, este dedicat promovării României și a modelelor româneşti contemporane – destinaţii, antreprenori, brand-uri şi produse.

Printre invitații speciali ai evenimentului de la Cluj-Napoca se numără Simona Miculescu, Willy Schuster, Marius Ichim și Radu Savopol. S

imona Miculescu este prima prima femeie ambasador la Organizația Națiunilor Unite (ONU), iar în vara anului trecut a fost numită reprezentant al secretarului general al ONU și director al Biroului Organizației Națiunilor Unite de la Belgrad.

Willy Schuster, fondatorul Bio Moșna, a studiat agricultura bio în Elveția și America și o practică în gospodăria familiei lui din Moșna, județul Sibiu. Își vinde produsele prin prima cooperativă țărănească ecologică din România, Biocoop, și militează, în calitate de președinte al Asociației Eco Ruralis, pentru agricultură ecologică și pentru drepturile țăranilor mici producători.

Marius Ichim este proprietarul boutique-ului de arhitectură Matius, primul studio de creaţie din România specializat exclusiv pe conceperea şi implementarea proiectelor de amenajare a spaţiilor de retail. Marius a amenajat magazinele a peste 30 de branduri, printre care Farmaciile Dona, Promenada Mall, Debenhams, Mark and Spencer, Jolidon, Triumph și mulți alții. Radu Savopol este fondatorul lanțului de cafenele „5 to go”, locul unde fiecare produs costă doar 5 lei. Fondatorul are o experiență de peste 15 ani în domeniul HoReCa, întrucât mai deține brandul de cafenele Old Nick Pub din București și Sibiu.

„Proud To Be Romanian” beneficiază de ediții trimestriale – atât în format digital, cât și print. Coperțile tuturor volumelor poartă semnătura pictorului Costin Craioveanu. Primele trei volume au fost ilustrate cu reprezentări ale lui Petre Țuțea, Maria Tănase și Nichita Stănescu, iar coperta volumului cu numărul patru îl înfățisează pe Constantin Brâncuși.

Mai multe informații: www.proudtoberomanian.ro1 Comment

  1. Aceste lucruri si faptul ca sunt contemporan cu unii romani care reusesc, ma face sa uit Doreii pe care ii vad zilnic. Felicitari celor care pot demonstra ca spiritul romanesc este puternic!

Lasă un răspuns

Site creat de