Social & Cultura, Important

Maratonul Resuscitarii – SMURD Cluj! Invata cum poti salva viata unei persoane aflate in situatie critica

Maratonul Resuscitarii

Vrei sa stii si tu care sunt manevrele salvatoare de viata? Vrei si tu sa le poti aplica corect? Vrei sa stii si tu cum poti salva viata unei persoane aflate in situatie critica?

La Maratonul Resuscitarii poti invata care sunt manevrele salvatoare de viata direct de la echipa SMURD Cluj si le poti exersa pe manechine specializate, totul in mod absolut GRATUIT!

Te asteptam si pe tine in 10 iulie in Parcul Central din Cluj Napoca!

Devino si tu un SALVATOR!

Maratonul Resuscitării

Maratonul Resuscitării este un eveniment organizat de către medicii si paramedicii voluntari SMURD CLUJ si îsi propune să vină în întâmpinarea nevoii de cunoaștere a manevrelor de resuscitare.

În cazul unui stop cardio-respirator, suportul vital de bază câștigă minute importante în lupta cu viața, până la sosirea cadrelor medicale specializate. Studiile efectuate au demonstrat că persoanele cărora li se aplică rapid manevrele de resuscitare au cele mai mari șanse de recuperare după instalarea unui stop cardio-respirator. Pe de altă parte, victimele cărora nu li se acordă suportul vital bazal au șanse minime de a supraviețui în urma unui stop cardio-respirator.

În cadrul evenimentului, medicii și paramedicii SMURD vor preda tehnici de prim ajutor în mod gratuit de dimineață până seara pentru o zi întreagă, doritorii având posbilitatea de a exersa în mod practic aceste manevre.

Prin această inițiativă ne dorim să încercăm să ne aliniem standardelor europene care presupun cunoașterea manoperelor de prim ajutor de către populația generală în totalitate dar si să răspundem solicitărilor venite din partea dumneavoastră legate de necesitatea învățării acelor manopere minime, care pot asigura supraviețuirea unei persoane aflate in stare critică.Lasă un răspuns

Site creat de