Uncategorized

Marcel Iures vine la Cluj la Beraria Culturala

marcel iures la beraria culturala

Cea de-a 41-a ediție a Berăriei Culturale il are ca invitat special pe marele actor român Marcel Iureș. Acesta va fi prezent pentru a pune în scenă o producție originală și savuroasă, „Leul singuratic”, a cărei temă este trăirea și iubirea. Evenimentul are loc pe 19 septembrie, de la ora 19, la Casa de Cultura a Studentilor.

Alături de Marcel Iureș, pe scena Casei de Cultură a Studenților, vor susține un concert Emeric Imre și artiștii din trupa sa. Pe lângă ei, în baza proiectului de căutare și promovare a talentelor clujene neștiute, vor mai fi doi tineri, dar vă lăsăm pe voi să-i descoperiți.

Pe lângă ei sunt invitați,în baza proiectului de căutare și promovare a talentelor clujene neștiute, doi tineri talentati Dana și Mihail Sandu (VEZI interviul cu Mihail Sandu), basarabeanul stabilit în Cluj-Napoca.

Bilete la spectacolul din 17 septembrie, cu Marcel Iureș, Emeric Imre, Mihail Sandu și Dana Patricia se pot cumpăra și de la chioșcul cu ziare de la Sora. De altfel, găsiți bilete și în Iulius Mall, la parter, lângă Informații, la Cinema „Florin Piersic” și la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca. Aici, punctul de vânzare este deschis între orele 14-19,00.Lasă un răspuns

Site creat de