Din Oras

Marhaba Cluj – o călătorie culinară în Liban

Marhaba Cluj

Dacă v-aţi săturat să mâncaţi aceleaşi reţete şi sunteţi în căutarea unei aventuri gastronomice, atunci Marhaba Cluj este locul perfect pentru dumneavoastră. Acest restaurant, situat în Cluj-Napoca, vă oferă ocazia să gustaţi preparate libaneze autentice, gatite cu ingrediente proaspete şi de calitate.

La Marhaba Cluj, meniul este unul variat, cuprinzând o selecţie generoasă de mezze, fructe de mare, carne şi salate. Nu numai că puteţi să vă delectaţi cu mâncărurile libaneze, dar puteţi să savuraţi şi o selecţie de vinuri şi băuturi tradiţionale libaneze, care completează perfect experienta culinară.

Atmosfera din restaurant este caldă şi primitoare, personalul este amabil şi prompt, iar decorul este inspirat din Liban, care vă va face să vă simţiţi ca şi cum aţi fi într-o vacanţă culinară în Liban. Personalul vă poate oferi recomandări pentru a vă ajuta să vă alegeţi cele mai bune opţiuni din meniu şi să vă explice originile şi ingredientele fiecărei reţete.

Marhaba Cluj este perfect pentru o cină romantică, o ieşire în oraş cu prietenii sau familia, sau chiar pentru a celebra o ocazie specială. Rezervările pot fi făcute prin telefon sau prin intermediul site-ului web al restaurantului. Nu ezitaţi să vă bucuraţi de o călătorie culinară în Liban la Marhaba Cluj!

Adresa:  Calea Turzii 86, Cluj-Napoca

Telefon: 0770 350 350Lasă un răspuns

Site creat de