IT, Important

Mark Cuban, Tony Fadell, Scott Belsky și mulți alți lideri mondiali prezintă cele mai noi strategii antreprenoriale și tehnologice, la Techsylvania 2020

Techsylvania 2020

Techsylvania, conferința care întrunește an de an profesioniștii curioși de cele mai surprinzătoare inovații și secrete ale antreprenoriatului, se apropie cu pași repezi, într-un context nou – online.

În perioada 22-23 septembrie, va avea loc cea de-a șaptea ediție a evenimentului, sub tutela Techsylvania: Beyond Borders, la care sunt așteptați participanți din toate colțurile lumii. Noul format virtual, dincolo de granițe, a extins perspectiva acestui eveniment, întrucât posibilitățile de conectare cu alți profesioniști sunt acum nelimitate.

Liderii din spatele celor mai cunoscute produse și servicii tehnologice vor fi prezenți

Pe scena virtuală a conferinței vor fi prezenți lideri ai tehnologiei, printre care inventatorul iPhone-ului și iPod-ului – Tony Fadell, fondatorul companiei Behance – Scott Belsky, Jillionaire – fost membru al trupei Major Lajor și mulți alții, completând lista de peste 50 de speakeri.

Mark Cuban, unul dintre cei mai prosperi antreprenori americani va dezvălui din secretele succesului său.

Alăturându-se listei impresionante de speakeri ai acestei ediții, Mark Cuban va fi prezent într-o discuție exclusivă despre secretele antreprenoriatului. Mark deține una dintre cele mai cunoscute echipe de baschet din NBA – Dallas Mavericks și este gazda emisiunii Shark Tank, unde își folosește calitățile de investitor pentru a propulsa cele mai bune idei de afaceri.

Totodată, Mark Cuban este unul dintre cei mai prosperi antreprenori americani, inclus pe lista Forbes. Acesta a fondat sau a făcut parte din multe companii de-a lungul carierei sale, iar participanții la eveniment au o ocazie unică de a afla pașii din spatele unei afaceri înfloritoare.

Workshop-uri organizate de Google, Bosch sau Fitbit

Parte a fiecărei ediții Techsylvania au fost mereu sesiunile de dezvoltare a cunoștințelor și abilităților profesionale, dar ediția aceasta vine cu o noutate în acest sens: workshop-uri exclusiv tehnice. Din dorința de a investi în inovație, organizatorii evenimentului s-au focusat anul acesta pe cele mai noi și de interes tehnologii în cadrul acestei componente.

Astfel, printre cei care vor organiza aceste sesiuni, se numără companii precum: Google, Bosch sau Fitbit. Reprezentanții acestor companii vor dezvălui din metodele pe care le folosesc, prin studii de caz și strategii tehnice. Mai multe detalii despre subiectele care vor fi abordate, puteți găsi pe: https://techsylvania.com/workshops/

Studenții în domeniul tehnologiei au șansa de a-și reliefa ideile pe platforma Techylvania

O inițiativă dedicată studenților este Techsylvanian Scout, unde aceștia sunt încurajați să-și împărtășească proiectele tehnologice cu echipa Techsylvania, pentru a câștiga un material dedicat pe toate rețelele companiei.

Primii 20 înscriși vor primi automat invitații la eveniment, iar cel mai inovator sau interesant proiect va câștiga un material dedicat pe toate rețelele de social media și newsletter, unde va avea acces la potențiali colaboratori, mentori sau investitori.

Pentru a participa la acest concurs, studenții trebuie să-și înscrie ideile în următorul formular până în data de 16 septembrie: http://bit.ly/Techsylvania-scout

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Techsylvania

Biletele Last Minute se pot achiziționa de pe site-ul evenimentului, cu prețuri începând de la €69: https://techsylvania.com/tickets/

Cei care optează pentru varianta Premium pot câștiga un eBook de la unul dintre speakerii-cheie ai conferinței: Mark Cuban, Kent Graziano sau Scott Belsky.Lasă un răspuns

Site creat de