Uncategorized

Marş comemorativ la Cluj în onoarea lui Bogdan Gigină, poliţistul motociclist din capitală

politist mort groapa

Agentului Bogdan Gigină de la Brigada Rutieră a Capitalei i s-a curmat viața prematur, în timpul serviciului, când a căzut într-o groapă, aflându-se pe motocicletă. El participa la o misiune de fluidizare a traficului pentru trecerea unei coloane oficiale. Împrejurările în care a avut loc regretatul incident au rămas cu un grad de incertitudine.

Având în vedere solidaritatea și unitatea motocicliștilor, dar și riscurile la care suntem expuși, colegii motocicliști din Transilvania doresc să îi aducă un ultim omagiu și cele mai sincere condoleanțe lui Bogdan Gigină prin organizarea unui MARȘ COMEMORATIV.

Acesta se va desfășura la Cluj-Napoca, duminică, 25 octombrie 2015, începând cu ora 16:00. Locul de întâlnire în vederea organizării este Parcarea Sălii Sporturilor „Horia Demian”, ora 15:30.

Accentuăm caracterul de MARȘ COMEMORATIV, în cadrul căruia participanții vor păstra o atitudine adecvată evenimentului, fiind totodată interzisă orice manifestare contrară legilor în vigoare și a bunei desfășurări a defilării moto. (turatul motoarelor, explozii în eșapament, claxonări ș.a.m.d.).

Traseul marșului este următorul: Sala Sporturilor „Horia Demian” (locul de întâlnire) – Bulevardul Eroilor – Calea Dorobanților – Strada Traian Vuia (și revenire) – Strada Teodor Mihali – Strada Albac – Strada C-tin Brâncuși – Calea Turzii – Strada Observatorului – Strada Frunzișului – Strada Plopilor – Sala Sporturilor „Horia Demian”.

sursa foto: evz.roLasă un răspuns

Site creat de