Din Oras

Măsuri pentru evitarea aglomeraţiei la serviciul de înmatriculări auto din Cluj

înmatriculări auto

Ca urmare a publicării în Monitorul Oficial nr. 15 din 6 ianuarie 2017 a Legii nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, începând cu data de 1 februarie 2017, cetăţenii nu vor mai fi nevoiţi să achite timbrul de mediu, această taxă fiind eliminată din legislaţie.

În acest sens, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Cluj va elibera zilnic, în timpul programului cu publicul,  aproximativ 150 de numere de ordine, aceasta fiind limita maximă de procesare a documentaţiilor la ghişee.

Pentru a preîntâmpina aglomeraţia la ghişeele SPCRPCÎV Cluj, datorată unei posibile creşteri a numărului de cereri pentru înmatricularea autovehiculelor, şi pentru a oferi acest serviciu unui număr cât mai mare de cetăţeni, Instituţia Prefectului – judeţul Cluj recomandă utilizarea sistemului de programare on-line, http://www.spcrpcivcluj.ro/inmatriculari/inmatriculare-radiere-vehicul .Lasă un răspuns

Site creat de