Din Oras

Măsuri suplimentare de siguranţă pentru meciurile FedCup de la Cluj-Napoca

Fed Cup

În acest sfârşit de săptămână, Poliția Clujeană a dispus luarea unor măsuri suplimentare pentru a nu fi înregistrate evenimente negative, iar evenimentul sportiv Fed Cup România – Germania să se desfăşoare în bune condiții.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-au luat măsuri suplimentare pentru ca evenimentul sportiv Fed Cup România – Germania, organizat la Cluj-Napoca, să se desfăşoare în bune condiţii, fără incidente.

Astfel, în perioada 16-17 aprilie a.c., poliţişti de ordine publică, rutieră, acțiuni speciale, precum şi de la alte structuri, vor fi angrenați în misiuni specifice, pentru prevenirea şi combaterea în timp real a activităţilor ilicite.

În misiuni vor fi angrenate și echipe mixte, formate din poliţist-conductor şi câine. În sprijin, vor acționa și 4 echipe chinotehnice din cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu.

Pentru afluirea / defluirea participanţilor, supravegherea  şi dirijarea traficului, vor fi amplasate dispozitive suplimentare de poliţie rutieră pe arterele de circulaţie principale din zona de desfăşurare a evenimentului sportiv.

Echipe de intervenţie formate din poliţişti de acţiuni speciale vor fi pregătite să intervină prompt în caz de nevoie.

Poliţiştii recomandă participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră, iar conducătorilor auto să parcheze doar în locuri special amenajate!Lasă un răspuns

Site creat de