Sport

Meci spectaculos pe Cluj Arena: Generaţia de Aur vs. legendele FC Barcelona

u cluj cluj arena

Pe 16 iunie Cluj Arena găzduiește un show al legendelor care au făcut istorie în fotbalul mondial: Barca Legends și Generația de Aur.

Sports Festival va găzdui la Cluj-Napoca între 14-17 iunie, competiții sportive, antrenamente, întâlniri între fani și sportivi și 2 meciuri demonstrative grele. Primul demonstrativ pe care organizatorii l-au anunțat va fi pe 16 iunie, pe Cluj Arena, și promite un show al legendelor care au făcut istorie în fotbalul mondial: Barca Legends și Generația de Aur.

Barca Legends este modalitatea prin care FC Barcelona onorează jucătorii care au purtat tricourile echipei de-a lungul istoriei și, totodată, încă un mod de a duce la nivel global numele și brandul Barca.

Legendele Barcelonei continuă să joace sportul pe care îl iubesc sub antrenorul Albert “Chapi” Ferrer. În teren intră și legendele României, naționala anilor ‘90, alături de care am trăit cele mai intense calificări și goluri.

6000 de bilete sunt disponibile în regim de early bird, pe www.sportsfestival.com sau www.entertix.ro cu prețuri de 25 lei, 50 lei, 130 delei sau 500 lei biletele VIP.


Pe lângă meciul vedetelor, Sports Festival oferă publicului posibilitatea de a experimenta sportul alături de campioni și prin a fi parte din competiții sportive de amatori au semiprofesioniști, antrenamente, vizionări de meciuri, să încerce și să învețe regulile unui sport nou, să profite de infrastructura pe care organizatorii o pun gratuit la dispoziția lor. Peste 20 de sporturi vor fi regăsite în cadrul festivalului, pentru toate categoriile de vârstă, printre care: fotbal, tenis, handbal, baschet, beach voley, tenis de masă, golf, oină, atletism.

Fiecare sport va fi gestionat de către un manager de tip antrenor, sportiv, profesor, club sportiv sau federație, entitate cu  expertiză și experiență în sportul respectiv. Astfel se va construi o punte de legătură între cluburi și public.

Cred că există multe valori și lecții pe care copiii și părinții și le pot asuma practicând un sport, la nivel de amatori sau chiar performanță, astfel că ne dorim să îi încurajam, să le punem la dispoziție sporturi pe care poate nu le-au mai întâlnit/practicat, și să contribuim puțin la educația lor sportivă. spune Mirel Alexa, Director Executiv Sports Festival.

Gică Popescu

Vin din nou la Cluj cu invidie pozitivă față de orașul dvs. pentru că din nou aveți ocazia să vă ridicați la un anumit nivel de organizare a evenimentelor sportive. Am fost foarte bucuros când mi s-a propus să facem acest eveniment. I-am sunat instant pe cei de la Barcelona și le-am propus să facem un eveniment în țara noastră. Eu fac parte și din echipa Legendelor Barcelonei cu care jucăm 6-8 evenimente pe an. Cred că este un moment important pentru iubitorii de fotbal din țara noastră să vadă din nou la lucru Generația de Aur, care a adus cea mai bună performanță la nivel de echipa națională în fotbalul românesc. Eu aș vrea ca Generația de Aur să fie punctul de atracție principal, și nu Legendele Barcelonei, pentru că nu cred ca vor mai exista foarte multe meciuri în care generația va mai juca împreună.

Vor fi și jucători importanți de la Barcelona. S-ar putea ca unii din colegii mei din Barca Legends sa fie angrenați și în Cupa Mondială, dar sunt convins că toți jucătorii care vor veni la Cluj vor fi foarte cunoscuți de către dvs. și iubiti. Nu cred că a trecut vreun jucător pe la Barcelona să nu rămână în inimile și imaginea dvs ca purtând acest nemaipomenit tricou. Mă bucur să fiu din nou alături de foștii mei colegi alături de care am avut cele mai frumoase momente și performanțe Sunt convins că acest eveniment va fi unul de succes. Sper să jucăm cu stadion plin, așa cum obișnuiți să faceți voi evenimentele la Cluj. Sper să facem față.

Colegii mei din Generația de Aur s-au arătat absolut încântați de a participa la acest eveniment! Toți cei din 94 vor fi prezenți la acest eveniment, în plus îl vom avea alături de noi pe Chivu, Adrian Ilie, Marica, suntem nevoiți să bagăm ceva sânge proaspăt în generația noastră de seniori.

Emil Boc

Pentru mine este o mare plăcere să fiu în această dimineață alături de doi monștri sacrii ai fotbalului românesc, Gică Popescu Ovidiu Sabău, două valori care ne-au făcut atâtea bucurii prin performața echipei nationale a României și perfomanțele individuale in cadrul echipelor în cadrul cărora au evoluat în țară și străinătate. Mă bucur enorm de mult să ii vad în continuare implicați. Felicitări organizatorilor pentru această idee excepțională! Clujul a fost este și va fi un susținător necondiționat al sportului, motiv și pentru care anul acesta avem titlul de Oraș European al Sportului și cu atât mai mult, acest eveniment pune Clujul din nou pe harta națională, europeană și mondială a fotbalului, prin jucătorii și legendele vii pe care le vom avea la Cluj în Iunie. Salut încă o dată această inițiativă.

Ioan Ovidiu Sabau

Și pentru mine este o satisfacție să iau parte din acest eveniment. Mă bucur mult că vine promovat din nou sportul. In ultimul timp a fost foarte mult neglijat și din acest motiv probabil și performanța a întârziat să vină. Vreau să îl felicit pe Gică. Ce înseamnă totuși să ai astfel de oameni cu astfel de performanțe să joace la un astfel de nivel, nu este ușor să convingi astfel de jucători să vină în România la un astfel de eveniment. Felicit organizatorii și autoritățile locale, pentru că fac posibil ca un astfel de eveniment să se desfășoare la Cluj. La nivel personal mă bucur că pot să joc pe Cluj-Arena, n-am avut această onoare să joc pe un astfel de stadion să reprezint Universitatea, dar și să joc alături de oameni deosebiți, cred că va fi foarte emoționant. Sper să fie cât mai mulți oameni la acest eveniment.

30656213 547037499044883 1345093378891324563 nLasă un răspuns

Site creat de