Sport, Important

Meciurile României de la Euro 2016 vor putea fi urmărite LIVE pe Cluj Arena

Euro 2016

Asociația U Business Sport Club, în parteneriat cu Cluj Arena și în colaborare cu Asociația Studenților de la Facultatea de Business, vă invită în perioada 10 Iunie – 10 iulie pe Cluj Arena să vizionați în transmisiune directă toate meciurile Campionatului European de Fotbal (Euro 2016).

Haideți să susținem echipa națională a României, să creăm o atmosferă de neuitat.

Deoarece ne-am gândit să mulțumim pe toată lumea, vom organiza diferite activități pentru toată familia. Evenimentul va fi unul dinamic și de impact. Menționăm faptul că accesul pe stadion cât și vizionarea meciurilor sunt gratuite.

Vom organiza concursuri de pronosticuri pentru împătimiții fotbalului cu premii Carlsberg. De asemenea, vom avea o poartă de fotbal cu ținte unde vor fi premiați cei care reușesc să marcheze.
În cadrul evenimentului va avea loc și un campionat de fotbal între 16 echipe organizate in 4 grupe care, de  asemenea, deține premii surpriză.

Ne-am îndreptat atenția și către copii în cadrul acestui eveniment, și pentru aceștia am pregătit o serie de activități interactive dintre care amintim: ateliere de face-painting, mim și mascote Disney, zumba kids, o tiroliană spectaculoasă de pe o peluză pe cealaltă, flashmob.

În al doilea rând, vom avea o zonă VIP unde accesul va fi pe bază de invitație, iar personalitățile, antrepenorii clujeni și nu numai, sunt așteptați pentru a socializa într-un cadru aparte, dar și  pentru a viziona meciurile și a sustine echipa națională” au anuntat organizatorii.

euro 2016 pe cluj arena

Totodată, organizatorii susțin curentul de multiculturalitate specific Clujului. „Astfel, ne vom concentra atenția și spre comunitatea de străini a orașului. Ne dorim să încurajăm fair-play-ul indiferent de naționalitatea participanților.

Pentru a veni în completarea nevoilor tale, vom avea zone de “food and drinks” pentru ca experiența ta Euro 2016 să fie completă. Vă așteptăm alături de noi pentru a trăi experiența Euro!” au adaugat acestia.

Mai multe detalii gasiti aici.Lasă un răspuns

Site creat de