De Vazut, Important

MediaLuna – Savori Latine în inima Clujului

MediaLuna – Savori Latine în inima Clujului

În inima Clujului, la inceput de primăvară, MediaLuna își deschide ușile și ne invită să ne bucurăm de savori venezuelene (sau sabor venezolano). Nu oricum, ci prin preparate tradiționale din Venezuela.

Prin acest concept unic în România, clujenii sunt invitați să se bucure de gustul autentic latin – de la binecunoscutele empanadas și până la diverse băuturi autentice, MediaLuna surprinde prin mixul de gusturi și arome.

Tradiția se păstrează din generații în generații, iar emoția care ne amintește de acasă, se leagă mereu de un gust sau de o savoare. ”Ca la mama acasă” este expresia care transmite cel mai bine ideea din spatele acestui brand ambițios.

Plecat de mulți ani de acasă, Ricardo își amintește cu emoție de puterea tradiției lăsate în urmă, coloratele aniversări sau petreceri, precum și mirosurile îmbietoare ale preparatelor de acasă.

”Într-o seară, privind panorama Clujului de pe Cetățuie, mi-am amintit de familia și prietenii mei de acasă, de acele seri în care dansam și ascultam muzică, râdeam și ne îndopam cu delicioasele savori venezuelene, nelipsitele tequenos și empanadas. Le savuram și savuram fiecare moment alături de cei dragi. În această caldă amintire, am deschis ochii larg spre Cluj și am proiectat dorul de casă prin noul brand MediaLuna.”, a declarat Ricardo Sardi, Administrator MediaLuna.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 4 martie la ora 9:00 la locatia din Piața Muzelui (Str Constantin Daicoviciu nr 1, Cluj Napoca – fostul Bruno).

Deschiderea vine cu o supriză pentru vizitatorii ce le vor călca pragul: Este vorba despre o tombola ce se desfășoară pe tot weekendul 04.03.2022 – 06.03.2022 prin care vor oferi:

  • Un meniu arepa cu o băutură la alegere (x3)
  • Premiul cel mare: Sabor Venezolano pentru tot anul – adică 12 vouchere în valoare de 50 lei – câte unul pentru fiecare lună

Pentru a participa, fă-le o vizită, bucură-te de gustul autentic venezuelan și postează pe Facebook sau pe Instagram experiența ta. Nu uita sa folosești hashtag-ul #TasteVenezuela.

Câștigătorii vor fi anunțați pe canelele de socializare ale brandului MediaLuna – (vezi aici postarea pe Facebook)

Începe primăvara cu gusturi latine, direct din Venezuela!

Restaurantul MediaLuna te așteaptă zilnic în Piața Muzelui – Str Constantin Daicoviciu nr 1, Cluj Napoca (fostul Bruno).Lasă un răspuns

Site creat de