Studentie

Mediul de Afaceri – traininguri de PR, marketing, fundraising pentru studenți la Cluj-Napoca

Mediul de Afaceri (MdA)

Mediul de Afaceri (MdA) este un proiect al Societății Studenților Europeniști (SSE), aflându-se anul acesta la a VI-a ediție.

În perioada 11-18 martie, voluntarii Societății Studenților Europeniști demarează acest proiect care are ca scop principal promovarea valorilor şi educaţiei business în rândul tinerilor studenţi din țară şi sprijinirea iniţiativelor antreprenoriale, de angajare, de dezvoltare, de lucru în echipă și comunicare ale acestora. Este un proiect dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 18 si 35 ani, înscriși într-o formă de învățământ superior, fie la nivel de licență, masterat sau doctorat.

Misiunea proiectului este crearea unei conexiuni durabile între mediul academic şi mediul antreprenorial care să eficientizeze procesul de învățare și care să îi pregătească pe tineri pentru accesul pe o piață competitivă.

Elementul inovativ este adus de ideea educației non-formale, prin contactul direct cu aspectele practice, specific mediului de afaceri și prin aplicarea cunoștintelor teoretice dobândite de participanți, în cursul pregatirilor de tip training și workshop. Temele principale de discuție sunt cele din sfera start-up-ului, fundraising, PR și marketing, dezvoltarea afacerii. De asemenea participanții vor învăța cum să creeze un plan de afaceri viabil, iar la sfârșitul săptămânii, aceștia își vor prezenta planul de afaceri creat prin prisma cunoștințelor dobândite în timpul participării la proiect, mai apoi acestea fiind analizate de un juriu de specialisti.”, a declarat Alessandra Șerb, coordonatoarea proiectului.

O parte din speakerii prezenti la eveniment sunt:

  • Vlad Gliga – inginer pasionat de business, director la Comedy Cluj și fondator al Lagom Agency.
  • Vlad Pop – co-fondator al Romanian Global IT Community și are peste 10 ani experiență în vânzări, management și training-uri.
  • Corina Brândușan – om de comunicare și PR, promovează proiecte de comunitate, festivaluri și evenimente culturale.
  • Călin Biriș – a susținut peste 100 de workshop-uri de Marketing online pregătind antreprenori și specialiști, fondatorul Online Mastery (programul de la A la Z despre marketing online).
  • Alex Gavril – un Promocrat care de cinci ani încoace contestă clișeele din marketing ca să facă loc noilor generații.
  • Ovidiu Oltean – campion european la public speaking, vine să ajute participanții să își contruiască prezentări clare, captivante și convingătoare, cu un impact asupra audienței.

Participanților le-au fost pregătite o serie de avantaje și niște zile pline de activități.Lasă un răspuns

Site creat de