Social & Cultura

Medium Rare cu Adi Hădean – o emisiune altfel despre gastronomie

adi hadean medium rare

Chef Adi Hădean este recunoscut în sfera gastronomiei pentru preparatele culinare pe care le realizează cu multă pasiune, exigenţă şi spirit inovator. În acelaşi timp, se ocupă de blogul său culinar, dar şi de asociaţia care îi poartă numele şi care are drept scop principal educaţia gastronomică.

Din 6 martie, Adi Hădean este şi moderatorul emisiunii Medium Rare, difuzată pe Europa Fm, în fiecare duminică, de la ora 12. Conceptul emisiunii se bazează pe educarea publicului cu privire la arta gastronomiei. Emisiunea oferă o viziune nouă asupra gătitului şi asupra alimentaţiei.

Pe blogul său, Adi Hădean a dezvăluit care sunt obiectivele urmărite prin intermediul acestei emisiuni: ,,O să folosesc spaţiul de emisie pentru a vorbi despre condiţionări, tabu-uri, mituri legate de mâncare, ştiinţă şi pseudo-ştiinţă, trenduri, tehnici mai vechi sau mai noi, evenimente importante din domeniul gastronomiei şi mici trucuri de care este bne să ţii cont dacă vrei să găteşti mai bine unele ingrediente.

În cadrul emisiunii, chef Adi Hădean poartă o discuţie relaxată cu invitaţii săi din diferite arii ale domeniului, de la bucătari, producători, autori de cărţi culinare sau de nutriţie până la ingineri sau miniştri.În completare, veţi putea descoperi în fiecare săptămână reţete şi secrete culinare dacă veţi accesa site-ul Europa Fm, la secţiune dedicată emisiunii.

Astăzi, invitatul emisiunii a fost Chef Joseph Hadad, care a vorbit despre cum a evoluat bucătăria românească în ultimii ani şi a oferit sfaturi pentru tinerii bucătari. Puteţi urmări interviul integral, dând click aici.

Amalia Borlea

 Lasă un răspuns

Site creat de