Social & Cultura

Menţine curăţenia casei cu ajutorul aspiratoarelor profesionale reduse cu 50%

Mentine curatenia casei cu ajutorul aspiratoarelor profesionale reduse cu 50%

Traim vremuri extraordinare, cel mai probabil unice in viata. Vorbim, bineinteles, despre pandemia de Coronavirus, care are efecte simtitoare nu doar asupra sanatatii, ci si economice si sociale.

In aceasta perioada, majoritatea romanilor s-au izolat la domiciliu, ceea ce face ca strazile sa fie pustii, birourile, goale, iar magazinele si restaurantele, inchise. Oamenii sunt indemnati, prin toate mijloacele, sa ramana in case, unde sa continue sa lucreze, dar si sa respecte norme elementare de igiena, precum spalatul des pe maini.

Pe langa aceste reguli, trebuie mentinuta curatenia si in casa, din doua motive cel putin la fel de importante. In primul rand, o locuinta imaculata nu va atrage bacterii si alti „musafiri” nepoftiti, contribuind din plin la mentinerea starii de sanatate pentru tine si familia ta.

In al doilea rand, mai ales pe perioada autoizolarii la domiciliu, nu exista confort psihic mai mare decat acela de a ne trezi si a ne desfasura activitatea intr-un loc curat si primitor. Iar acum este mult mai usor si mai ieftin sa tii murdaria departe de apartamentul sau casa ta, datorita reducerilor de pana la 50% la aspiratoare profesionale.

In continuare, vom vedea care sunt principalele caracteristici ale modelelor de aspiratoare profesionale vandute de magazinul online Polti.ro la jumatate de pret:

  1. Modelul Polti Forzaspira SE600 Modular – pret 449 de lei (pret vechi 899 de lei). Durata de livrare 1-2 zile

Aceste aspiratoare profesionale fara sac, cu fir, clasa A, sunt de tip 3 in 1: in functie de necesitati, ele se pot transforma din aspiratoare verticale in portabile cu fir sau portabile cu extensie.

Ideal pentru pardoseli, covoare si suprafete delicate, acest model este dotat cu un maner pliabil si lumini LED pe perie, detectand cu usurinta chiar si praful „ascuns” sub obiectele de mobilier. In plus, Forzaspira dispune de tehnologie Cyclonica, 5 stadii de filtrare, filtru HEPA 13, 3 viteze de aspirare si kit de aspiratie pentru suprafetele mici.

  1. Modelul Polti Vaporetto 3 Clean Cyclonic – pret 1.449 de lei (pret vechi 2.899 de lei). Durata de livrare 4-5 zile

Aceste aspiratoare profesionale stau sub semnul cifrei trei: au 3 niveluri de reglare a aburului, 3 tipuri de lavete pentru pardoseli si 9 accesorii pentru curatarea suprafetelor mici. Modelul Vaporetto 3 Clean aspira, spala si igienizeaza cu abur toate tipurile de pardoseli si suprafete lavabile si dispune si de un curatator detasabil.

Modelul este gata de utilizare in mai putin de 30 de secunde, iar faptul ca este dotat cu sistem de aspirare Cyclonic il face extrem de eficient si potrivit pentru curatenia last minute.

  1. Modelul Polti Vaporetto Lecoaspira FAV 80 – pret 2.165 de lei (pret vechi 4.329 de lei). Durata de livrare 3-4 zile

Nu in ultimul rand, aspiratoarele profesionale Vaporetto Lecoaspira asigura atat curatarea cu abur, cat si aspirarea cu filtru de apa. Cele 10 programe automate cu care este dotat acest model se dovedesc eficiente pentru toate suprafetele, fie ca vorbim despre podele, parchet si covoare, fie ca ne referim la canapele, mobilier de baie si ferestre.

Modelul este dotat cu functiile ECO, Turbo Steam si Turbo Suction si vine echipat cu 15 accesorii, pentru toate suprafetele din casa. Aceste aspiratoare profesionale au o emisie continua de abur si aspira atat murdaria uscata, cat si pe cea umeda, gratie sistemului integrat pentru curatenie.

aspiratoare profesionale
Aspiratoare profesionale


Lasă un răspuns

Site creat de