Din Oras, Politic

Mesajul lui Emil Boc catre parintii clujeni pentru evitarea aglomeratiei din zona centrala – VIDEO

emil boc www.cluju .ro

Într-un video postat pe pagina personală de Facebook, primarul Emil Boc a anunţat că, pentru evitarea aglomeraţiei din zona centrală a Clujului, mai multe şcoli au acceptat să înceapă cursurile la alte ore decât 8. Astfel, şase clase pregătitoare de la Liceul Coşbuc vor începe la 8.30, două clase pregătitoare de la Şincai, de asemenea la 8.30, trei clase pregătitoare de la Racoviţa, la 7.45, iar toţi elevii de la Apaczai Csere Janos vor merge la şcoală de la 7.30.

Nu va fi admisă parcarea pe Eroilor, care este ilegală şi va duce la blocarea oraşului. Le recomandăm parcarea de la catedrala romano-catolică, cele 14 locuri special puse la dispoziţie pe strada Herman Oberth. Tot astfel se poate parca pe străzile Kogălniceanu şi I.C. Brătianu„, a mai spus primarul.

Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Cluj a hotărât ca strada Moţilor să aibă benzi reversibile. Astfel, vor exista două benzi spre centru şi una spre Mănăştur dimineaţa, două benzi spre Mănăştur şi una spre centru după-amiaza.

Începerea anului școlar – concluziile Comisiei municipale de s…#Cluj Concluziile Comisiei de Circulație privind începerea anului școlar

Posted by Emil Boc (Pagina Oficiala) on Friday, 11 September 2015

Legat de lucrări, Emil Boc a promis că străzile Avram Iancu şi Horea vor fi asfaltate până luni, iar strada Moţilor va fi finalizata până la intersecţia cu G. Coşbuc. Dacă timpul va permite strada va fi gata până la intersecctia cu strada Clinicilor.Lasă un răspuns

Site creat de