Timp liber

Mihai Mărgineanu, împreună cu bandul său, vor concerta la Cluj-Napoca

afis margineanu

Just for Fun Events, în colaborare cu Meaningful, vă invită joi, 16 martie, de la ora 20:00, la Cinema „Florin Piersic”, la un concert Mihai Mărgineanu, împreună cu bandul său.

Luați parte la o experienţă deosebită, muzica bună fiind asigurată de vocea inconfundabilă a cântăreţului şi de calitatea interpretării oferită de cel mai noncomformist Band.  Concertul face parte din Turneul Național „Clandestin”, un turneu la fel de excepțional cum este și numele acestuia.

Având mai mult de 10 ani de când (în)cântă, unicitatea cu care compune și interpretează melodiile fac din Mihai Mărgineanu unul dintre cei mai buni cântăreți de folk din România. De la clasica „Mă iubește femeile” până la „Melci, scoici, raci, craci” și „Zarița Zanga”, repertoriul marelui Mărgineanu este divers și, de cele mai multe ori, inspirat din folclorul urban.

Just For Fun Events este o companie cu o experiență vastă în ceea ce privește organizarea de show-uri de Stand-Up Comedy, spectacole de magie și mentalism, dar și diverse concerte la nivel național.

Mai multe informații despre eveniment și bilete pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1243617312374176/Lasă un răspuns

Site creat de