Timp liber, Important

Mihail Sandu susţine un concert la Cluj-Napoca

concert mihail sandu cluj

Radio Impuls te invită joi, 24 iunie de la ora 20:00, la un concert de zile mari: Mihail, în cadrul Taihao Summer Nights.

Concertul Mihail este primul din seria petrecerilor de vară marca Impuls și nu garantează doar un show live memorabil, ci și o experiență pe care vei fi dornic să o repeți. Prin urmare, te așteptăm să te bucuri de o sesiune acoustică susținută de unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului.

Concertul Mihail, din data de 24 iunie, face parte din seria de concerte Taihao Summer Nights, un concept nou de evenimente în aer liber, care îmbină serile relaxante de vară cu muzica live.  Suntem convinși că publicul va aperecia inițiativa noastră și va fi prezent într-un număr mare. Sesiunea acoustică de joi va fi plină de muzică de calitate și o atmosferă vibrantă. declară Bianca Szocs, PR Executive al agenției de publicitate Amprenta.

Mihail Sandu, absolvent al Universitatii de Artă și Design din Cluj-Napoca, și-a dedicat cea mai mare parte a timpului pasiunilor dezvoltate pe parcursul vieții cum ar fi muzica, pictura, fotografia și graphic design-ul. Cu toate acestea, muzica a fost întotdeauna principalul său punct de focus. A câștigat diverse premii la concursuri de natură artistică la nivel național și internațional.

Citeşte şi: INTERVIU Mihail Sandu: „Clujul e un oras frumos, are un aer romantic”Lasă un răspuns

Site creat de