Din Oras

Mii de spectatori au luat parte weekend-ul acesta la evenimentele din cadrul TiMAF

101115 TIMAF Improv Show 0327 WEB

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF– aflat la cea de a V-a ediție se desfășoară în perioada 1 – 31 octombrie în Cluj–Napoca. Weekend-ul acesta în cadrul TiMAF au avut loc o serie de evenimente interesante care au impresionat publicul.

Sâmbătă, 10 octombrie, cel mai bun spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, a avut loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Noul show – DANGEROUS GAMES a avut un număr de peste 3000 de participanți care timp de câteva ore luat parte la lupta dintre forțele binelui și forțele răului, în care supremația se câștiga în pași de dans. Un eveniment impresionat cu spectacole de lumini, proiecții 3D și momente artistice deosebite care cu siguranță va rămâne în istoria Sălii Polivalente prin minutele de aplauze de la finalul spectacolului, satisfacția și bucuria celor prezenți.

Duminică, 11 octombrie la cinema „Florin Piersic” a avut loc spectacolul de stand up comedy – IMPROvSHOW.  Pentru prima dată în Cluj-Napoca, IMPROvSHOW a reprezentat o oră jumătate de râs non-stop alături de vedeta serialului „Las Fierbinți” , Mihai Bobonete și comedianții Micutzu, Natanticu, Cătălin Neamțu, Mihai Rait și Vlad Pasenco. Sala cinematografului „Florin Piersic” a fost neîncăpătoare pentru spectacolul făcut de cei 5 comediați, iar satisfacția celor prezenți a fost mai mult decât evidentă prin ropotele de aplauze de la finalul spectacolului.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice. TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.Lasă un răspuns

Site creat de