Timp liber, Important

„Moara de Vânt” – grădina zoologică din Cluj unde poţi mângâia şi hrăni animalele (VIDEO/FOTO)

Moara de Vânt

Moara de Vânt – grădina zoologică din Cluj

Clujul îţi pune la dispoziţie, mai mereu, evenimente la care să participi sau locuri noi pe care să le vizitezi.

Dacă eşti în lipsă de idei şi nu ştii ce să faci în zilele tale libere, cluju.ro îţi oferă o soluţie: grădina zoologică din Cluj. Una diferită însă, deoarece la „Moara de Vânt” vizitatorii pot mângâia animalele şi le pot hrăni chiar din palmă.

Unde se află Moara de Vânt Cluj

Ferma de animale „Moara de Vânt” se află în apropiere de municipiul Cluj-Napoca, în localitatea Sălicea, comuna Ciurila. Se ajunge foarte uşor fie prin Făget, fie prin cartierul Bună Ziua.

Odată ajunşi acolo, trebuie să scoateţi din buzunar doar 10 lei (pentru adulţi) şi 8 lei (pentru copii). Dacă doriţi să hrăniţi animalele, în schimbul a 2 lei veţi primi un recipient cu hrană pentru necuvântători. Pentru copii, găletuţa de hrană este inclusă în preţul biletului.

Ce animale pot fi văzute la Moara de Vânt Cluj

În interiorul parcului de agrement vă aşteaptă peste 250 de animale din peste 45 de specii

Aici, putem aminti porcușorii de Guineea, caprele, căpriorii, cerbii, poneii, măgarii, lamele, muflonii, maimuțele, caii, porcii vietnamezi, ulii, șoimii, văcuțele pitice Zebu, dragonii cu barbă, potârnichile de California, broaștele țestoase, ratonii, ursuleții năsoși, oile de camerun, veverițele, papagalii şi multe altele.

Numărul mare de animale aflate în țarcurile, volierele și cotețele din cadrul Fermei de Animale „Moara de Vânt” vă va face să pierdeţi noţiunea timpului.

Îngrijitorii animalelor ne-au declarat că pentru mulţi dintre vizitatorii parcului, o oră printre necuvântătoare este o reală terapie, menită să alunge stresul.

De remarcat este faptul că animalele au spaţiu pentru a se mişca şi pentru a alerga. Wilhelm Dietrich, sasul care deţine ferma, a construit ţarcurile, astfel încât animalele să se simtă precum în sălbăticie. Tocmai de asta, copacii din zonă au fost lăsaţi să crească, motiv pentru care vizitatorii se simt ca într-o pădure. Senzaţia de sălbăticie şi natură este amplificată şi de faptul că unele animale sunt lăsate să se plimbe libere, pe poteci, alături de vizitatori.

Ce alte activităţi sunt disponibile la Moara de Vânt

Mai mult, persoanele care vor să călărească cai sau ponei o pot face contra cost. Parcul oferă şi cursuri de călărie, plimbări cu trenuleţul, minigolf, trambulină, plimbări cu sania sau căruţa şi trasee de căţărat.

Dacă v-am făcut curioşi vă invităm să urmariti filmarea şi fotografiile de mai jos. Iar dacă doriţi să să mergeţi să vedeţi animalele, vă transmitem ca Ferma de Animale „Moara de Vânt” este deschisă până pe 4 decembrie. După această dată, parcul este închis publicului până pe 17 decembrie. Animalele pot fi vizitate zilnic între orele 10 şi 17 (în perioada octombrie – martie) şi 10 – 19 (în perioada aprilie – septembrie).
2 Comments

  1. Felicitări organizatorilor și tuturor care s au implicat in organizarea tuturor evenimentelor .
    LA MULȚI ANI ROMANIA!
    LA MULȚI ANI ROMANI DE PRETUTINDENI!

Lasă un răspuns

Site creat de