Social & Cultura

Mobilier pe comandă pentru dotarea cu stil a magazinului tău

mobilier la comanda

Poate că nu știați de această clasificare, dar există mobilier casnic și mobilier industrial.

Atunci când ne referim la mobilier casnic înțelegem acele piese pentru bucătării, holuri, camere de zi, dormitoare, camere pentru copii de vârstă mică și adolescenți.

Tot din categoria de mobilier pentru locuințele particulare mai putem aminti acele articole disparate realizate pe comandă pentru întregirea unor amenajări interioare deosebite.

Mobilierul industrial este o denumire generică extrem de vastă ce se referă la acele dotări necesare farmaciilor, clinicilor medicale și spitalelor, farmaciilor, unităților de optică medicală, centrelor spa, birourilor de firmă, sălilor de recepție sau de conferință, băncilor, școlilor, creșelor și grădinițelor, magazinelor universale sau specializate în desfacerea de diverse produse cu amănuntul, unităților HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele, ceainării, baruri, terase etc.).

În afară de mobila industrială tipizată la mare căutare sunt acele piese de mobilier industrial diverse realizate după schițele specialiștilor în amenajări interioare.

Proiectarea interiorului unui magazin de vânzare cu amănuntul fizic, ca să dăm doar un exemplu, este deosebit de importantă mai ales în zilele noastre în care clienții se îndreaptă tot mai des către cumpărăturile făcute online în detrimentul acelora realizate în mod tradițional, în magazinele fizice.

Ceea ce trebuie să știe orice comerciant tradițional este că acum, mai mult decât oricând, este imperios necesar ca să se diferențieze în mod semnificativ de concurență, așa încât, inclusiv prin design-ul incintei, să ofere clienților o experiență de shopping memorabilă. Atât de impresionați pozitiv trebuie să fie încât să își dorească să revină acolo cât mai curând cu putință.

Iar amenajarea inclusiv cu piese de mobilier speciale poate contribui la asta în mare măsură.

Există o „zonă de decompresie”, după cum numesc specialiștii în interioare de magazin zona de prag este acel spațiu în care potențialii clienți iau contact direct cu magazinul în care intră.

Această zonă de intrare, care are în medie de la 5 până la 15 metri, în raport de dimensiunea magazinului în cauză, este acea poartă care face delimitarea dintre lumea exterioară și cea interioară în care începe universul ofertelor.

Zona de decompresie a unui magazin este locul unde potențialii clienți inconștient apreciază cam cât de ieftine sau de scumpe sunt produsele expuse spre vânzare, iar mobilierul de magazin realizat pe comandă poate contribui alături de lumini, modul de afișaj, aranjarea mărfurilor pe rafturilor la formarea convingerilor interne cu privire la acest lucru.

Dotările dintr-un magazin sunt extrem de importante, având în vedere că, spun statisticile, în medie 9 din 10 clienți privesc lucrurile în ansamblu și nu reușesc să depisteze dintr-o privire acele produse pe care le caută când intră într-un magazin.

Iată de ce modelul și culorile mobilierului (rafturi, insule, mese, scaune, canapele de odihnă pentru clienți) trebuie alese cu mare grijă, în raport de specificul magazinului în cauză.

Iar a apela la o companie cu mare experiență în fabricarea de mobilier industrial de calitate superioară este o necesitate obiectivă pentru a rezista în domeniul comerțului fizic acum, când site-urile de vânzări online câștigă tot mai mult în popularitate.

 Lasă un răspuns

Site creat de