Din Oras

Monica Tatoiu critică modul în care arată centrul Clujului: Contrast între lux ostentativ şi sărăcie. Centrul plin de outlet-uri şi case de amanet

22520196 1634330496610544 3502950008070801537 o

Femeia de afaceri Monica Tatoiu, cea care a condus compania de cosmetice Oriflame România timp de 12 ani, a criticat modul în care arată centrul municipiului Cluj-Napoca.

Castane coapte. La Timişoara, în studenţie, îmi umpleam buzunarele cu ele şi mergeam să văd filme subversive la Casa Studenţilor.

Despre Cluj nu ştiu ce să spun fără să deranjez. O casă de amanet şi ‘outleturi’ turceşti în centrul oraşului. Vitrinele arată sinistru. Restaurantele bune sunt pline de străini. O ceainărie şi o florărie ‘posh’. Mai încolo un secondhand. Gang-uri murdare şi nereconditionate. Tinerii nu văd detaliile asteaPe mine m-au întristat contrastele care s-au accentuat: între lux ostentativ şi sărăcie.

Dacă am deranjat vă rog să mă scuzaţi. A fost un şoc.” a tranmis Monica Tatoiu, cu referire la modul în care arăta centrul Clujului.

Comentariile internauţilor nu au întârziat să apară: o parte din aceştia au criticat declaraţia acesteia, în timp ce o parte i-au susţinut părerea.

Cel mai probabil, Monica Tatoiu făcea referire la Oradea, primul oraş din România în care primăria a interzis funcţionarea magazinelor second-hand, a caselor de amanet, a sălilor de jocuri de noroc în centrul oraşului.
Lasă un răspuns

Site creat de