Social & Cultura

Motoare electrice cu frână, de la Bmes

Motoare electrice cu frână

Bmes este unul dintre cei mai cunoscuţi producători şi furnizori de motoarele electrice, din România. Având o experiență de peste 24 de ani în acest domeniu, Bmes oferă tuturor clienților săi motoare electrice la standarde de top, precum și servicii de calitate.

Aici regăsim un stoc impresionant de motoare electrice importate de la furnizori de încredere din Uniunea Europeană. Stocul este deosebit de important, deoarece astfel livrarea comenzilor va fi una imediată.

Motoare electrice comercializate de către Bmes

Gama de motoare electrice regăsite în gama producătorului Bmes este extrem de diversificată. Regăsim astfel variante standard de motoare electrice cu frână, motoare electrice trifazate, monofazate, cu două turații, motoare electrice antiex, speciale și motoare electrice curent continuu.

Menționăm faptul că Bmes dispune de o unitate de service la sediu, în cadrul căreia modelelor standard de motoare electrice le pot fi aduse modificări pentru a le adapta aplicațiilor unde urmează a fi folosite. În acest fel, chiar și motoarele electrice speciale se pot livra destul de repede la clienți.

Motoare electrice cu frână

În ziua de azi, regăsim motoarele electrice cu frână mai peste tot – de la cele industriale și până la cele de dimensiuni mai mici utilizate în echipamentele din bucătărie spre exemplu. Acestea au rolul de a asigura energia și propulsia necesară pentru diverse echipamente.

Cât despre domeniile în care acestea sunt folosite, menționăm că sunt utilizate în agricultură, mecanică, industria constructoare de mașini și lista poate continua în acest sens. Motoarele electrice cu frana Bmes au rolul de a stopa sau de a regla viteza de rotație, conform cu necesitățile pe care le are fiecare client.

După cum spuneam mai sus, motoarele electrice cu frână pot fi livrate clientului în forma lor standard sau cu anumite modificări, la solicitarea acestuia. Printre acestea amintim:

  • Clasă de izolare H, pentru o mai bună rezistență la temperatură mare;
  • Pot fi realizate motoare electrice cu 3 turații și frână;
  • Pot avea puteri mai mari de 30 kW și turații mai mici de 750 rpm;
  • Se poate separa alimentarea la frână de alimentarea standard a motorului;
  • Se poate face astfel încât frâna să poată fi decuplată manual – pentru cazurile în care poate apărea o pană de curent.

Bobinaj motoare electrice la Bmes

Bmes realizează servicii de bobinaj pentru motoare electrice destinate aplicațiilor profesionale – așadar sunt valabile doar pentru persoanele juridice. Acest gen de reparații sunt realizate în unitatea de service din Bragadiru, județul Ilfov.

În primul rând, echipa Bmes face o constatare pentru a vedea problemele ce le are motorul și din ce cauză s-a defectat acesta. Apoi face o ofertă de reparație și devizul aferent. După acceptarea ofertei va fi realizat bobinajul.

Pentru cei ce doresc un bobinaj frane de la Bmes, trebuie să știe că acesta este realizat doar în anumite condiții ce le vor fi explicate de către un consultant. În cazul în care frâna necesită schimbare Bmes are posibilitatea de a adapta o frână proprie.

După ce sunt reparate motoarele electrice sunt testate pe bancul de probă, astfel încât clienții au garanția funcționarii produsului.

Pentru a vizualiza întreg catalogul de produse comercializate de Bmes cei interesați sunt invitați să acceseze site-ul oficial – bmes.ro.Lasă un răspuns

Site creat de