Uncategorized

MOX, festivalul celor trei apusuri, ne-a oferit o experienţă unică la 1600 metri altitudine

MOX - Music Outdoor eXperience artisti 2016 line-up

Music Outdoor Experience (MOX), festivalul celor trei apusuri organizat între 23 – 26 iulie la Buscat Ski & Summer Resort, în Muntele Băişorii ne-a oferit, şi în acest an, o experienţă unică cu hamace, corturi, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1600 metri altitudine, competiţii, aer curat, distracţie, toate combinate cu DJ veniţi, la rândul lor, să se distreze.

Festivalul început ca o ieşire la o cabană nu şi-a pierdut din identitate şi i-a făcut pe cei aproximativ 2600 de participanţi să evadeze din oraşe şi să se simtă bine, timp de 3 zile, fără să utilizeze un smartphone.

Aerul curat, borcanele de zacuscă şi slănina, cinematograful în aer liber, waterslide-ul, competiţia de Downhill, strigătele din camping (măăăăăi!!) şi muzica au fost câteva din ingredientele unui festival unic în România, menit să promoveze, în primul rând, zonele turistice din judeţul Cluj.

Dacă pe timpul nopţii Argatu’, Silent Strike, Blanilla, Şauce, Missile, Dex, Just D’light, Dodo, SYL, Ethylen, Cris, IV-IN, Panda, Ugly Astronaut şi mulţi alţii nu ne-au mai lăsat să plecăm de la scenă, pe timp de zi MOX ne-a oferit o mulţime de activităţi printr-o bibliotecă în aer liber, ateliere de creație, tobogan de apă lung de 30 de metri pe deal sau „bătăi” cu mingile Bubble Fun.

MOX este una din atracţiile verii la Cluj şi reprezintă o experienţă unică, deoarece combină o excursie de relaxare la munte cu un festival de muzică electronică. Aici vii să te distrezi și să te relaxezi, să cunoști oameni noi, să socializezi, să trăiești experiențe noi la munte, sub cerul liber cu cortul.

Felicitări organizatorilor, tineri clujeni, studenți, masteranzi și absolvenți, care au reuşit cu proprii baniarrow să ne ofere un festival fruMOX, alături de oameni la fel de fruMOXi.

GALERIA FOTO de la MOX o puteti gasi pe pagina noastra de facebook (CLICK AICI).Lasă un răspuns

Site creat de