Social & Cultura

Multitudinea avantajelor de care se bucură modele de videochat

Multitudinea avantajelor de care se bucură modele de videochat

Când o discuție se îndreaptă spre domeniul videochat-ului nu se poate să nu se aducă în calcul lucruri despre independența financiară – scopul principal pentru care tot mai multe femei fac videochat. Acest domeniu nu este neapărat despre nuditate, ci mai degrabă despre bune abilități de comunicare și un strop de erotic.

De ce videochat-ul este perceput greșit de cele mai multe ori? Mai nimeni nu are un răspuns concret la această întrebare. Românul este obișnuit să critice, să eticheteze fără să cunoască. Așa au pornit și toate speculațiile cum că videochat-ul nu ar fi o muncă legală, cum că în cadrul studiourilor s-ar lucra la negru, cum se spune în popor.

Să facem puțină lumină în acest caz

Este de-a dreptul greșit să se asocieze vulgaritatea și nuditatea cu videochat-ul. La baza acestui domeniu nu stau aceste două lucruri, ci doar bunele abilități de a comunica liber ale modelelor. Totodată, nuditatea nu este cea care caracterizează toate studiourile de videochat având în vedere că există două tipuri de platforme pe care modelele lucrează – adult și non adult.

Asocierea cu vulgaritatea derivă întocmai din necunoașterea de cauză. Nu se poate numi în niciun fel vulgaritate ceea ce un model de videochat face – mișcările făcute cu grație se împletesc perfect cu subiectul discuției cu cel din spatele monitorului. Astfel spus, ajungem tot la ce s-a enunțat anterior și anume că totul este despre comunicare.

Independența financiară și încă ceva pe deasupra

Banii sunt cei care vorbesc în ziua de astăzi, cei care ne asigură de cele mai multe ori dacă am făcut un pas cu dreptul. Videochat-ul le dă posibilitatea femeilor de a evolua pe plan financiar extrem de spectaculos. De exemplu, modelele de la BeYou Studio au atât încasări consistente lunar, cât și diferite bonusuri – cel de recomandare și cel de angajare. Mai pe scurt, modelele pot obține 500$ dintr-un foc de pe urma acestora.

Independența financiară pe care femeile o dobândesc lucrând ca modele de videochat atrage de la sine și faima. Astfel, dacă acestea lucrează într-un studio renumit pentru atenția pe care o acordă modelelor, precum beyou-studio.ro, nu le va fi teamă să se afirme în lume, să arate de ce sunt în stare pentru că dobândesc foarte multe cunoștințe lucrând ca modele de videochat.

În această categorie intră și abilitățile extraodinare de comunicare. Platformele studiourilor de videochat din România nu pot fi accesate din țară, așa că modele trebuie să cunoască o limbă de circulație internațională. De cele mai multe ori se mizează pe limba engleză. Tot ce trebuie să facă un viitor model de videochat este să dețină cunoștințe minime în acest sens – de ceva mai mult decât minimul și de ce va urma se vor ocupa întocmai studiourile de videochat.

18 ani – vârstă la care fiecare femeie își dorește să aibă lumea la picioare

Vârsta de 18 ani este cea care atrage de la sine o mulțime de responsabilități. Cele mai multe dintre acestea depind doar de bani, de bugetul pe care fiecare îl are. Totodată, este o vârstă la care fiecare femeie își dorește să se afirme, să iasă din tipare și să facă doar ce își dorește.

Această vârstă este cea de la care orice femeie își poate începe o carieră ca model de videochat. Startul se dă abia după ce se semnează contractul individual de muncă, acest lucru este clar. Într-un timp foarte scurt încasările fiecărui model în parte pot crește considerabil, asta dacă își dedică întreaga activitate muncii pe care o prestează.

Odată cu încasările spectaculoase vin și oportunitățile, lumea va fi la picioarele modelelor în floarea vârstei și nu numai. Un lucru ce trebuie neapărat menționat este că în acest domeniu, al artei exprimate prin gesturi senzuale și calde, nu există un salariu maxim pe care modelele să îl primească lunar. Bineînțeles, există unul minim ce diferă de la un studio la altul, însă unul maxim nici pe departe – el variază în funcție de activitatea din luna respectivă a fiecărui model.

BeYou Studio este un studio de videochat cu sediul în București dedicat exclusiv femeilor. Colectivul său este tânăr și mereu dornic de distracție, de a experimenta și afla lucruri noi, dar și trucuri prin care veniturile să crească rapid. Pentru și mai multe detalii, cele interesate de o carieră în acest domeniu pot accesa beyou-studio.ro.Lasă un răspuns

Site creat de