Din Oras

Municipiul Cluj-Napoca – premiat pentru introducerea autobuzelor electrice în transportul public

Municipiul Cluj-Napoca a primit Premiul pentru Eficiență Energetică pentru introducerea autobuzelor electrice în transportul public

A șasea ediție a premiilor pentru excelență în energie „Energynomics Awards” a avut loc la București și a stabilit câștigătorii anului 2018.

În cadrul Galei de premiere a celor mai meritorii companii, proiecte și personalități ale anului în energie, municipiul Cluj-Napoca a fost apreciat pentru faptul că este primul oraș din România care a pus în funcțiune o flotă de autobuze electrice pentru transportul cetățenilor.

Premiul pentru „Eficiență energetică – Autobuze electrice în municipiul Cluj-Napoca” confirmă că investițiile realizate la Cluj-Napoca în domeniul mobilității urbane sustenabile sunt un model de bune practici pentru comunități din întreaga țară.

Felicit, cu această ocazie, Compania de Transport Public Cluj-Napoca, partener al Primăriei municipiului în proiectele de îmbunătățire continuă a transportului public din Cluj-Napoca” a transmis primarul Emil Boc.


Primăria Cluj-Napoca îşi doreşte transport electric nepoluant. Vor fi cumpărate autobuze electrice, troleibuze şi tramvaie în valoare de 100 de milioane de euro3 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de