Din Oras

Municipiul Cluj-Napoca – premiat pentru introducerea autobuzelor electrice în transportul public

Municipiul Cluj-Napoca a primit Premiul pentru Eficiență Energetică pentru introducerea autobuzelor electrice în transportul public

A șasea ediție a premiilor pentru excelență în energie „Energynomics Awards” a avut loc la București și a stabilit câștigătorii anului 2018.

În cadrul Galei de premiere a celor mai meritorii companii, proiecte și personalități ale anului în energie, municipiul Cluj-Napoca a fost apreciat pentru faptul că este primul oraș din România care a pus în funcțiune o flotă de autobuze electrice pentru transportul cetățenilor.

Premiul pentru „Eficiență energetică – Autobuze electrice în municipiul Cluj-Napoca” confirmă că investițiile realizate la Cluj-Napoca în domeniul mobilității urbane sustenabile sunt un model de bune practici pentru comunități din întreaga țară.

Felicit, cu această ocazie, Compania de Transport Public Cluj-Napoca, partener al Primăriei municipiului în proiectele de îmbunătățire continuă a transportului public din Cluj-Napoca” a transmis primarul Emil Boc.


Primăria Cluj-Napoca îşi doreşte transport electric nepoluant. Vor fi cumpărate autobuze electrice, troleibuze şi tramvaie în valoare de 100 de milioane de euro3 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site creat de