Din Zona

Municipiul Dej din judetul Cluj inundat dupa ploile cazute in aceasta dupa-masa (VIDEO)

Dej

Municipiul Dej din judetul Cluj a fost inundat, in aceasta seara, dupa ce in cursul dupa-amiezii a plouat torential. In acest moment, trei strazi din oras sunt inchise circulatiei din cauza apei care masoara aproximativ 30 de centimetri. De asemenea, locuitorii din zona Vaii Salca din oras au fost evacuati, deoarece casele acestora au fost inundate.

Ploile au facut ravagii si in localitatile de langa Dej. Drumul national 18B spre Targul Lapus a fost inchis dupa ce viitura a inundat soseaua si casele localnicilor. Granita judetului Cluj cu judetul Maramures a fost cea mai grav afectata: a plouat torential aproape o ora si jumatate si, pe alocuri, a cazut grindina.

ACTUALIZARE: Primarul Dejului Morar Costan a declarat ca 200 de familii din municipiu au fost afectate de inundatie. Pompierii si angajatii Serviciului Administratiei Domeniului Public vor actiona in cursul acestei nopti pentru a scoate apa din casele, beciurile si gospodariile familiilor afectate. De asemenea, pompierii actioneaza cu motopompe pentru a scoate apa de pe strazile afectate.

Inundatia din Dej:

Inundatiile de langa Dej:Lasă un răspuns

Site creat de