Timp liber, Important

Music Outdoor eXperience (MOX) va avea loc în perioada 12 -15 iulie 2018

Line-up complet la MOX 2018

Festivalul Music Outdoor eXperience (MOX) ajunge în 2018 la cea de-a VII-a ediţie. Organizatorii au anunţat că ediţia din 2018 va avea loc în perioada 12 – 15 iulie pe platoul de la Valea Drăganului. Primii artişti vor fi anunţat peste două săptămâni.

Vă reamintim că 6.500 persoane au fost prezente la cea de-a 6-a ediție Music Outdoor Experience. Festivalul care a pornit de la o zi de naștere, a adus împreună vara aceasta participanți din toate colțurile țării sus pe platoul de la Valea Drăganului.

6500 de oameni la MOX 2017. Au fost prezenţi şi festivalieri din Indonezia, Portugalia, Germania, Anglia, Belgia și Ungaria (VIDEO/FOTO)

Music Outdoor Experience sau MOX este primul festival cu obiectiv turistic din România care odată la 3-4 ani își schimbă locația pentru a promova diferite zone montane din județul Cluj. Evenimentul este descris de către organizatori ca o excursie cu cortul la munte cu peste 2.000 de prieteni, promovând natura, aerul curat, socializarea, relațiile, mișcarea, creativitatea, relaxarea și deconectarea de urban.

Noi privim MOX-ul ca o excursie la munte cu cortul cu peste 2.000 de prieteni. Poate pare exagerat ”2.000 de prieteni”, dar nu e. Cei care vin aici înțeleg perfect la ce ne referim. Participanții sunt foarte prietenoși și deschiși să cunoască lume nouă, să își facă prieteni noi, să stea la povești noaptea la focul de tabără, să împartă o pâine cu slănină picurată, să danseze în pădure, să își creeze amintiri noi și să se bucure de fiecare moment.” a transmis Marius Bugeac, organizator MOX.

Organizatorii MOX au publicat şi AFTERMOVIE-ul ediţiei din 2017:Lasă un răspuns

Site creat de