Timp liber

Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei sărbătoreşte IUBIREA printr-o experienţă olfactivă

iubire muzeu

Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei vă invită sâmbătă, 27 februarie 2016, între orele 12.00 şi 20.00 pentru a inventa propria poţiune de dragoste în cadrul evenimentului SĂRBĂTOAREA IUBIRII. DRAGOSTEA CA EXPERIENŢĂ OLFACTIVĂ, organizat la Colecţia de Istorie a Farmaciei, Piaţa Unirii nr. 28.

Cu această ocazie se va vorbi despre Amortentia, cel mai puternic elixir de dragoste prezent în cărţile Harry Potter, care mirosea altfel pentru fiecare, despre adevăratul Elixir al Dragostei din vechile farmacii, despre parfumuri senzuale şi despre iubire ca experienţă olfactivă.

Muzeul propune şi un atelier olfactiv, unde invitaţii pot mirosi peste 20 de ingrediente folosite în vechile farmacii şi un concurs cu premii: INVENTEAZĂ PROPRIA POŢIUNE DE DRAGOSTE, inspirat din exponatele vechii farmacii. Cu ajutorul imaginaţiei şi completând fişa unei poţiuni de dragoste inedite, vizitatorii pot câştiga 10 premii pentru cele mai reuşite reţete, constând în sticluţe cu ingredientele Elixirului Dragostei.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Asociația socio-culturală apARTe şi Coffee Addicts.

Preţul unui bilet: 3 leiLasă un răspuns

Site creat de