Social & Cultura

Muzicianul canadian Leonard Cohen a murit la vârsta de 82 de ani

leonard cohen

Muzicianul canadian Leonard Cohen, care a fost de asemenea un poet apreciat şi romancier, a murit la vârsta de 82 de ani, transmit vineri dimineaţa agenţiile internaţionale de presă.

Cu profundă tristeţe vă informăm de decesul poetului, compozitorului şi artistului legendar Leonard Cohen„, a scris agentul său pe pagina de Facebook a muzicianului, potrivit AFP.

„Am pierdut unul dintre vizionarii cei mai prolifici şi respectaţi ai lumii muzicii„, continua comunicatul, indicând că o ceremonie va fi organizată la Los Angeles „la o dată ulterioară”.

Pe 21 septembrie anul acesta, Leonard Cohen a sărbătorit împlinirea a 82 de ani, anunţând lansarea unui nou album în care explorează relaţia metafizică a omului cu Dumnezeu şi cu moartea, transmitea la acel moment AFP.

În piesa ‘You Want It Darker’, Leonard Cohen, cu vocea sa gravă şi şoptită, îşi pune întrebări despre natura omului şi a unui Dumnezeu omnipotent. Albumul se deschide cu amintirile sale despre copilăria în oraşul Montréal şi despre participarea la corul comunităţii evreieşti Shaar Hashomayim.Lasă un răspuns

Site creat de