Timp liber, Important

NEON Madness la Cluj Arena – cea mai colorată petrecere din Cluj, pe 3 martie

NEON Madness Cluj

Get Ready to shine with NEON Madness!

Cauţi o experiență de neuitat? Petrecerea NEON Madness ajunge la Cluj Arena.

Biletele online se găsesc aici.

Această petrecere va fi diferită faţă de orice altă petrecere la care ai fost vreodată, cu o atmosferă incredibilă creată de zeci de neoane UV, vopsea fluorescentă pe piele și decorațiuni impresionante care te vor transporta într-o lume de culori.

Invitați speciali: DJ Justin și BigTima

Petrecerea va fi prezentată de doi invitați speciali pe care nu ai vrea să îi ratezi: DJ Justin și BigTima.

DJ Justin a devenit viral pe TikTok datorită mixurilor sale speciale care combină hituri populare cu meme-uri virale de pe internet.

Între timp, BigTima este o senzație în România datorită personajului „ȘARAP ILEANA”, care a cucerit țara.

Zonă de vopsea pentru corp

Dar asta nu e tot! Va fi un colț de vopsea pentru corp unde îți poți picta pielea cu culori fluorescente (pe piept, brațe, palme, obraji, ochi sau oriunde altundeva dorești) astfel încât să strălucești sub lumini UV toată noaptea.

Detalii importante

Petrecerea va avea loc pe 3 martie la Cluj Arena, la etajul doi, incepând cu ora 22:30, cu intrare de la stația de tramvai. Biletele sunt disponibile online pentru doar 50 lei. Petrecerea este deschisă pentru persoanele de peste 18 ani.

Notă informativă

Pentru cei care nu au folosit niciodată vopseaua UV: fii liniștit că este ușor de spălat și nu îți va afecta pielea. În plus, pentru a obține efectul complet, este recomandat să porți haine de culoare deschisă, preferabil albă. Cu toate acestea, te rugăm să fii conștient deoarece organizatorii vor picta doar pielea și nu sunt responsabili pentru orice vopsea care s-ar putea lua pe hainele tale.

Nu rata această experiență incredibilă! Achiziționează biletele acum și alătură-te nouă pentru o noapte de neuitat.

Biletele online se găsesc aici.Lasă un răspuns

Site creat de