Social & Cultura

Nepoți de Crăciun – Acțiune de strângere de alimente pentru bunicii din centrele de zi din Cluj

Nepoți de Crăciun

Asociația Magic People organizează cea de a VII-a ediție a proiectului Nepoți de Crăciun. Astfel, în data de 11 decembrie 2016, nepoții vă dau întâlnire în VIVO! Cluj-Napoca, loc în care se va desfășura acțiunea de strângere de alimente pentru a fi mai apoi dăruite din suflet bunicuților din centrele de zi.

Proiectul Nepoți de Crăciun a luat naștere în anul 2010, ediție în care organizatorii au strâns 100 de pachete pentru o parte din bunicuții din centrele de zi din Cluj-Napoca.

Odată cu trecerea anilor nepoții au devenit din ce în ce mai ambițioși și au ridicat ștacheta de la o ediție la alta.

Prin acest proiect s-a reușit în anul 2015 strângerea a 2000 de pachete. Asta a înseamnat 2000 de zâmbete apărute pe fețele bătrâneilor care uneori uită să mai zâmbească.

Astfel, la cea de a VII-a ediție nepoții doresc să facă nu mai puțin de 2500 de pachete pentru bunicii din centrele de zi. Aceștia s-au organizat deja pentru campania de anul acesta și sunt convinși că publicul se va implica activ și va dona, ajutându-i astfel să reușească să facă cele 2500 de pachete pe care le vor dărui celor 2500 de bunicuți.Lasă un răspuns

Site creat de