Timp liber, Important

Netflix a anunţat lista filmelor care vor fi lansate în 2021

filme netflix 2021

Platforma Netflix a anunţat că va prezenta filme noi în fiecare săptămână și a făcut publică lista cu lansările care vor deveni disponibile în 2021.

Netflix va surprinde cinefilii din întreaga lume cu producții de la regizori premiați precum Jane Campion (The Power of the Dog), Paolo Sorrentino (The Hand of God) și Adam McKay (Don’t Look Up).

Vă propunem un an plin cu filme ce aduc pe ecran multe dintre temele iubite de abonații Netflix: zombi (Army of the Dead), cowboys (The Harder They Fall, Concrete Cowboy) și povești de iubire din liceu (aici includem finalurile trilogiilor To All the Boys și The Kissing Booth).

Readucem în atenție filmele de groază cu adolescenți (trilogia Fear Street, There’s Someone Inside Your House), adaptăm romane apreciate în filme (The Woman în the Window, Munich, The Last Letter from Your Lover), aducem mai multe producții blockbuster pline de adrenalină (Red Notice, Sweet Girl, Kate) și, nu în ultimul rând, oferim familiei motive pentru a se bucura de filmele urmărite împreună (YES DAY, Back to the Outback, Finding ‘Ohana).

netflix 2021

Ți-am pregătit o surpriză care îți va însenina anul 2021: Netflix va lansa câte un film nou în fiecare săptămână! Aceasta este doar o mică parte din lista completă, care va include producții cu supereroi, westernuri, thrillere, comedii romantice, filme de acțiune, comedii și uneori toate la un loc, dar întotdeauna te vei bucura de compania celor mai mari vedete din lume, regizori de excepție și actori noi. Animați-vă, oameni buni, anul acesta va fi spectaculos!”, a transmis Netflix.Lasă un răspuns

Site creat de